Skad taka roznica?karoluPL - Śro 12 Mar, 2014 Niemy, bzdura czy nie, mówie to na swoim przykładzie, różnie ludzie używają telefonu, co widać na przykładzie miniac'a, jak mu bateria trzyma w podobnym urządzeniu
Jakarti, to jak to jest zły wynik, to co za telefon mi sprzedałeś..
Miniac, różnica stąd jak sie używa telefonu.
Użycie w iphone nalicza sie na odblokowanym telefonie + ewentualne aplikacje działające w tle (np. muzyka)
A z drugiej strony temu nie równe jest użycie jak chodzi gra/youtube/safari/facetime na 3g + odświeżanie w tle + duża jasność ekranu i co chwile imessage albo telefon i wtedy w 6-8h można telefon spokojnie rozładować Jakarti - Śro 12 Mar, 2014
karoluPL napisał/a:
Jakarti, to jak to jest zły wynik, to co za telefon mi sprzedałeś..
niestety moj srajfon a wczesniej htc zachowywalo sie tak samo wiec takie czasy, ze wracamy do telefonow na kablu karoluPL - Czw 13 Mar, 2014 ewentualnie do baterii w walizkach tak jak kiedyś. Jedna walizka telefon, druga to bateria dzik - Pią 14 Mar, 2014
karoluPL napisał/a:
jasne, są nowe telefony których bateria trzyma długo (solidy chyba dlugo trzymają? )
Ale też bliżej im do starych nokii niż do urządzenia o parametrach małego komputerka
jasne, mi Z1 trzyma 3-4 dni. Tylko że bateria jest ponad 2x pojemniejsza niż w ip5.zefir - Pią 14 Mar, 2014 mi tez z1 spokojnie 2 dni trzyma bizon - Pią 14 Mar, 2014 s3, odlaczylem od ladowarki o 7 rano, zostalo 31%. w tym czasie ekran byl wlaczony przez 6h ponad. caly czas net itp. bateria 3000.rasta - Sob 15 Mar, 2014 Moto G trzyma 2 dni na lajcie z włączonym bt, wifi, non stop online. Z gps i włączonym Sport Tracker cały dzień na lajcie wytrzymuje, a Galaxy S max, 1.5h co było kpiną.Michał - Nie 16 Mar, 2014 Panowie japkowcy' czy na ipada jest cos takiego jak explorator plikow?
Musze grac napisy do filmu i je przeniesc do kat z plikiem filmowym.karoluPL - Nie 16 Mar, 2014 file master ?
pisze, ze jest kompatybilny z ipadem, a sam używam na iphonie i mistrz, świetny program + wrzucanie plików przez wifi PiTT - Nie 16 Mar, 2014
Michał napisał/a:
Panowie japkowcy' czy na ipada jest cos takiego jak explorator plikow?
Musze grac napisy do filmu i je przeniesc do kat z plikiem filmowym.
ja nie wiem czy wrzucenie pliku rozwiaze Twoj problem... musisz raczej uzyc programu do filmow z napisami gdzie przez wifi wrzucasz i po problemie
np. avplayer, oplayer itd.bizon - Nie 23 Mar, 2014 jakie etui kupuje sie do iphone? co polecacie?Bonczek - Nie 23 Mar, 2014 U mnie jedyne, które zdawało egzamin to bumber case - bez przodu i tyłu.bizon - Nie 23 Mar, 2014 http://allegro.pl/graft-c...4071983721.html
to wyglada bajerancko PiTT - Nie 23 Mar, 2014 bumper najlepiej sie zawsze sprawdzal bo nie zaslania tylnej czesci tak jak to jest w pelnych futeralach... no chyba ze jakis przezroczysty...
ma tez swoje wady, waga i rozmiar, ze zgrabnego telefonu robi sie delikatny klocek, dlatego u mnie zazwyczaj ograniczalo sie do folii na ekran
czarnego iphona nosilem w takim diwajsie... najlepiej chroni telefon no i plus byl taki ze dostalem gratis w salonie B&O