kamil - Czw 11 Sie, 2011 każdy pokazuje zdjęcie siostry....jak nie ma, to matki w najgorszym wypadku swojej dziewczyny tudzież koleżanki, która udziela korków Rasputin - Czw 11 Sie, 2011 Bo chłopaki nie maja co robic wieczorem
Witaj i gratuluje fajnego przywitania,co nie jest częste.
Do reszty pewnie sie juz przyzwyczaiłeś obserwując forum Barejka - Czw 11 Sie, 2011
kamil napisał/a:
każdy pokazuje zdjęcie siostry....jak nie ma, to matki w najgorszym wypadku swojej dziewczyny tudzież koleżanki, która udziela korków
kuzynka tez moze byc CHRZANEK - Czw 11 Sie, 2011 Witam bardzo serdecznie kolegów no name oraz b rey.
Życzę wielu udanych chwil z naszym forum, a sądząc po waszym powitaniu chyba zabawicie tu dłużej.
Mam nadzieje że nie chodzi Wam po głowach myśl zakupu MG
A tymczasem drift z Wamino name - Pią 12 Sie, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
noname cześć, co to za podpis? wiesz, że nie masz racji?!
nie wiedziałem o tym jeżdżąc A4, Accordem, focusem I i II
Jeszcze raz dzięki za miłe przyjęcie mi - Pią 12 Sie, 2011 B-Rey - witaj! Masz dobry fur, masz dobre mody! Jesteś gość!
[masz może brata czy coś?]Janusz - Pią 12 Sie, 2011
Rasputin napisał/a:
Bo chłopaki nie maja co robic wieczorem
mi motyla noga padł router w domu, i muszę z pamiecówki
wiec dawac te foty!! Witam nowychRasputin - Pią 12 Sie, 2011
W takim razie dawaj fote dla Janka NBL - Pią 12 Sie, 2011 ja tak ciepło nie byłem przywitany, ale pierwszy chrzest już za mna B-Rey - Pią 12 Sie, 2011 Dziękuję wszystkim za miłe powitania
Cytat:
[masz może brata czy coś?]
A jakbym miał to musiałbym dać fote?
A tak na poważnie to mam siostrę ale ona nie wyraża zgody na zamieszczanie jej zdjęć na forum hh.org Anonymous - Pią 12 Sie, 2011
B-Rey napisał/a:
Dziękuję wszystkim za miłe powitania
Cytat:
[masz może brata czy coś?]
A jakbym miał to musiałbym dać fote?
A tak na poważnie to mam siostrę ale ona nie wyraża zgody na zamieszczanie jej zdjęć na forum hh.org
oj tam zasłoń twarz czarnym kwadratem będzie anonimowo... przecież i tak wiemy, że nie o to chodzi B-Rey - Pią 12 Sie, 2011
tłumnik napisał/a:
ale pierwszy chrzest już za mna
tłumnik, tak to wygląda? M - Pią 12 Sie, 2011
B-Rey napisał/a:
tłumnik napisał/a:
ale pierwszy chrzest już za mna
tłumnik, tak to wygląda?
Dokładnie tak wyglądają u nas otrzęsiny:
Kolega miło wspomina i nawet sobie zdjęcie do avatara wstawiłolas - Pią 12 Sie, 2011 Cześć wszystkim bardzo się ciesze z dołączenia do waszego grona