Da.lukp - Sob 25 Paź, 2008 takiego sporta jeszcze nie widziałem:Ragnotti z klima? czy mi się zdaje?
http://www.autoscout24.de...id=ve11qn133jopJaco - Sob 25 Paź, 2008 Że tak zapytam czym różni się Ragnotti od normalnego Sporta ???Anonymous - Sob 25 Paź, 2008 Tym czym rallye od s16(bieda kontra jakies tam wyposazenie) dzik - Sob 25 Paź, 2008
Dziwne, faktycznie, na dodatek ma nawigacje.Jaco - Sob 25 Paź, 2008 Aha. A jeszcze jedno pytanko odnośnie sportów. Jak jest faktycznie z ich awaryjnością?k-mart - Sob 25 Paź, 2008
Cytat:
co ona takiego ma?
prosze o wytlumaczenie laikowi w temacie french bodys?
Jesli jest to prawdziwa "ex-cup", to jest fajna bo zrobiona przez fabryke
Czyli poprostu lepsza od kazdej innej jaka ktos mogl sobie dorobic we wlasnym zakresie.
rasta napisał/a:
eM napisał/a:
co ona takiego ma?
prosze o wytlumaczenie laikowi w temacie french bodys?
Może chodzi o sticker'y
A dla fordowcow :
Jest to buda, ktora +500KM focusy widza tylko przed soba gdy chodzi o zakrety M - Sob 25 Paź, 2008 heheheh
Kej czyli chodzi o wyposazenie i konfiguracje profesjonalną na tor.k-mart - Sob 25 Paź, 2008 Tak. Ona poprostu byla lzejsza, bo nie bylo w niej zadnych przyklejanych mat wyciszajacych, przednich reflektorow itd. I taka fajna "lajtowa" klatka, pewnie duzo nie daje, ale fajnie wyglada
A i napewno nie ma dziur w podszybiu jak moja Anonymous - Nie 26 Paź, 2008 gdzies widzialem na necie takie clio 1 cup i w rubryce masa bylo wpisane 670kg