kamil - Nie 14 Sie, 2011 olas, a Ty wysłałeś foto swojej siostry ? olas - Nie 14 Sie, 2011 nie bo one jeszcze nielegalne Ryba - Nie 14 Sie, 2011
olas napisał/a:
nie bo one jeszcze nielegalne
o stary, zła odpowiedź
olas - Nie 14 Sie, 2011 no tak zapomniałem ze my lubimy te wszystkie 14 KarQ - Pon 15 Sie, 2011
olas napisał/a:
nie bo one jeszcze nielegalne
Nie ma takiego pojęcia leon - Pon 15 Sie, 2011 nielegalne to by były jej zdjęcia z przedszkola ale chyba ma co najmniej rok więcej co ?
witam wszystkich nowych! mam nadzieję że się Wam tu spodoba (a jak się nie spodoba to się mi Wami zajmie i już się będzie podobało )Młody Papież - Pon 15 Sie, 2011 proszę chwilowo zamknąć ten temat bo coś ktoś źle kieruje
dziękuję
polecam
żkjogi - Pon 15 Sie, 2011 Witam wszystkich
Lubię małe, zwinne hatche ,szczególnie ze stajni Renault Sport. Jestem przekonany, że to forum jest miejscem, gdzie można miło spędzić czas i sporo się dowiedzieć.
Moje auto to Twingo RS.
witajM - Pon 15 Sie, 2011 dajcie spokoj z ta siostrąBarejka - Pon 15 Sie, 2011 jogi, jak to jedzie? to jakas nowosc na forum macko - Pon 15 Sie, 2011 Witam wszystkich,
Maciek z Warszawy. Podróżuję żwawym staruszkiem czyli Mini klasykiem. Samochód, jak to samochód. Jeździ do przodu i do tyłu no i skręca. Hot jest, bo nie ma w nim nawiewu. Z "hatcha" ma jedynie fotele sygnowane logo CRX.
m.Bonczek - Pon 15 Sie, 2011 Daj zdjęcia foteli, fotele FTW !!!GeKo - Pon 15 Sie, 2011 jogi, Witaj, Byłeś shamować furę? bo spotkałem się z opiniami że nie trzymają mocy.jogi - Pon 15 Sie, 2011
pumfkp napisał/a:
wiem że będę nudny ale... zdjęcie siostry?
witaj
mam 44 wiosny, siostra jest sporo starsza. Nadal jesteś zainteresowany?
Barejka napisał/a:
jogi, jak to jedzie? to jakas nowosc na forum
W zakrętach zachowuje się wzorowo. Lepiej od Abartha 500, C2 VTS czy Swifta Sporta. Zawieszka to najlepsza rzecz w tym aucie.
Trochę gorzej wypada w sprincie na prostej. Tu odstaje od 500 i jest porównywalny do C2 i SS.
GeKo napisał/a:
jogi, Witaj, Byłeś shamować furę? bo spotkałem się z opiniami że nie trzymają mocy.
Jeszcze go nie hamowałem, ma dopiero 7kkm przebiegu. Ja spotkałem się z rozbieżnymi wynikami od 123 do 137km. Najwięcej odczytów było ok.127km