mam 44 wiosny, siostra jest sporo starsza. Nadal jesteś zainteresowany?
to z siostrą faktycznie już nudne, ale w tej sytuacji Bad-i raczej nie odpuści KarQ - Pon 15 Sie, 2011 Z siostrą nie ma tragedii, ale od czasu do czasu, a nie ktoś podłapie po paru miesiącach przerwy i naqrwia nontoper.
Ale niestety tak jest ze wszystkim: przecieka dach, idzie z dołu itp itd...PiTT - Pon 15 Sie, 2011 kurde chłopaki, te nasze żarty były dobre z 6 lat temu... troche powagi...
to co z tym zdjeciem?
kolego od mini, napisz coś więcej bo ostatnio kilka konkretnych widziałem na mieście macko - Pon 15 Sie, 2011 @PiTT : szansa, że się gdzieś spotkaliśmy raczej mała, bo rzadko ostatnio miniak opuszcza garaż. Ale, żeby nie było: niebieściuchny z białym dachem i numerem startowym na masce. Toczy się na 10" kółkach. Silnik to klasyczne 1.3 "na gaźniku" z kilkoma zmianami w zawieszeniu i pod maską, żeby się lepiej prowadził. Od zewnątrz, oprócz zlotowych naklejek, czy wspomnianego numeru na masce, niewiele wyróżnia się od standardowego auta Jasia Fasoli.
A w których warszawskich rejonach występujesz, żeś się natknął na kilka mini?PiTT - Pon 15 Sie, 2011 1 mini stoi u mnie na osiedlu w Wilanowie
widziałem kiedyś na Czerniakowskiej czarne mini na mocnej glebie i wystających kółkach
jeszcze wcześniej widziałem zielone na trasie łazienkowskiej
ogólnie trochę tego jeździ dlatego zapytałem o więcej szczegółów
ps. świetne są te miniaki macko - Pon 15 Sie, 2011 generalnie kręci się "trochę" mini po Wa-wie. Te miniaki "na mocnej glebie" to na ogół mają problem z zawieszeniem Myślałem, że w okolicach ursynowskiego REAL'a byłeś jakieś 2 tyg. temu, bo tam się nas spotkało trochę więcej i był mały korowodzik po Ursynowie. Tak czy inaczej do zobaczenia na ulicach Wa-wy.Anonymous - Nie 21 Sie, 2011 Witam wszystkich!
Prowadzę firmę detailingu w Warszawie i z chęcią pomógł bym Wam w kwestiach kosmetyki aut. W dziale giełdy chciałbym przedstawić naszą efertę i projekty mam nadzieje że zrobią na Was wrażenie i miło Wam sie będzie je oglądało.
Pozdrawiam!kubas - Nie 21 Sie, 2011
ShineFactory napisał/a:
Witam wszystkich!
Prowadzę firmę detailingu w Warszawie i z chęcią pomógł bym Wam w kwestiach kosmetyki aut. W dziale giełdy chciałbym przedstawić naszą efertę i projekty mam nadzieje że zrobią na Was wrażenie i miło Wam sie będzie je oglądało.
Pozdrawiam!
Dobrą grupę odbiorców sobie wybrałeś Najpierw zdjęcia siostry!M - Nie 21 Sie, 2011 za akwizycje dziekujemy Bart - Nie 21 Sie, 2011
ShineFactory napisał/a:
bla bla bla
ić stontEmerytRs2 - Nie 21 Sie, 2011 a kibelek też wyczyścisz? ile to będzie kosztować??M - Nie 21 Sie, 2011 Emeryt nie rob obory pleaseEmerytRs2 - Nie 21 Sie, 2011 sorry
myślałem, że może chodzi o sprzątanie gospodarstw domowych
ale to chyba o AutoD chodzi. Anonymous - Nie 21 Sie, 2011 Witam się ponownie,bo przez pobyt w szpitalu pozbyłem się tu konta Barejka - Nie 21 Sie, 2011 MaxiA7, a siostry nie znalalzes?