Witam wszystkich!
Prowadzę firmę detailingu w Warszawie i z chęcią pomógł bym Wam w kwestiach kosmetyki aut. W dziale giełdy chciałbym przedstawić naszą efertę i projekty mam nadzieje że zrobią na Was wrażenie i miło Wam sie będzie je oglądało.
Pozdrawiam!
Juz mam kolegę który ogarnia w Warszawie takie sprawy. Żegnam.
Cytat:
Witam się ponownie,bo przez pobyt w szpitalu pozbyłem się tu konta
Elo wszystkim Anonymous - Nie 21 Sie, 2011 "Marek23" przy okazji gratulacje za wynik w Rzeszowie, co do hospitalizacji to wypadek w pracy i jeszcze miesiąc wakacji od roboty i samochodu PiTT - Nie 21 Sie, 2011
ShineFactory napisał/a:
Witam wszystkich!
Prowadzę firmę detailingu w Warszawie i z chęcią pomógł bym Wam w kwestiach kosmetyki aut. W dziale giełdy chciałbym przedstawić naszą efertę i projekty mam nadzieje że zrobią na Was wrażenie i miło Wam sie będzie je oglądało.
Pozdrawiam!
Hej
witamy, może od razu napiszę
mamy wśród użytkowników conajmniej 2 osoby które zajmują się detailingiem też zawodowo, więc raczej pomysł na wstawianie zrobionych fur odpada i to nie chodzi nawet o konkurencję tylko o specyfikę samego forum
tutaj trzeba zayebać w krzaki i umorusać w błocie, wtedy jest lans Franek - Nie 21 Sie, 2011 I urwać!sibuk - Nie 21 Sie, 2011 Cześć, witam.
Mam na imię Marek, jeżdżę Daihatsu Charade GTi, i tyle.
Tutaj zdjęcie mojej siostry.
Pozdro!michool_vt - Nie 21 Sie, 2011
siemakamil - Nie 21 Sie, 2011 witaj !
napisz coś o swoim HHBarejka - Nie 21 Sie, 2011 a nie czasami gtti?sibuk - Nie 21 Sie, 2011 Pozatym co napisałem, to jest to strasznie niesforny brzdąc, strasznie ubogi jest rynek polski na niektóre części do dajszitsu i wpieprza paliwo całkiem obficie, ale go lubię, i to że waży nie wiele ponad 800 też lubię.
Jak znajdę chwilę to go opiszę.
P.S - może być uważany za HH?
P.S 2 - tak jest, zgubiłem literkę, sory.marcinstachon - Nie 21 Sie, 2011 Witam,
Mam na imię Marcin. Lat 23. Brak siostry. Obecnie pracuje w jednej z firm kurierskich i na co dzień poruszam się swoim prywatnym busem. Szukam co spod znaku hot hatcha.
Pozdro.Ryba - Nie 21 Sie, 2011 Witam,
polecam toyotę yaris ts.
Na papierze nie zaskakuje, ale na ulicy robi przeciag!kamil - Pon 22 Sie, 2011 Sibuk, zdecydowanie HH i nawet kiedyś go opisywaliśmy na hothatch.org.
Bardzo fajny samochód.EmerytRs2 - Pon 22 Sie, 2011 chociaż nikt nim nie jeździł, ale eksperci wiadomo... kamil - Pon 22 Sie, 2011 ale widział i chyba można stwierdzić czy fajny czy nie ? tak ?