nabrałem po prostu wątpliwości. im'out.
co roku przekazuje konkretne pieniazki na dzieci lub inne fundacje i mam czyste sumienie.
jak ktos w w/w linkach napisal - calego swiata sie nie zbawi.
moze moje powyzsze myslenie to objaw braku ludzkich uczuc.. trudno.
jestem zlym czlowiekiem w takim razie.M - Pią 04 Cze, 2010 Tak ja tez czytalem, ale to byl standard bo w necie zawsze sie znajdą grupy dochodzeniowe zeby udowodnic oszustwo.Anonymous - Pią 04 Cze, 2010 Mój nowy hatch
Uploaded with ImageShack.usJakarti - Pią 04 Cze, 2010 ładny kolor GeKo - Pią 04 Cze, 2010 Od Lenartowicza?Janusz - Pią 04 Cze, 2010 to jest ten kolor co w Ragnotti ?? (zdjęcie jakieś takie ciemne) jeśli to to mistrz kolor na sporta kochałbym taki kolor strick - Pią 04 Cze, 2010 Ragnotti jest jasniejszy
Fajny ten twój kolorek Yarko - Pią 04 Cze, 2010 to jest monaco blue, bardzo ładny Anonymous - Pią 04 Cze, 2010
GeKo napisał/a:
Od Lenartowicza?
Tak Sporo było do zrobiona - przy zawieszeniu przód lewego koła jeszcze muszę zrobić pochylenie... Auto kiepsko serwisowane... Niedokręcona śruba na wahaczu wybiła w sankach otwór Rozrząd według książki zmieniany tylko raz w Szwajcarii a Lenartowicz nie zrobił tego po kupnie mimo 214000 przebiegu. Ale ja już z tego auta zrobię dobrego fura!
Ale cena atrakcyjna jak za niebite auto qbica - Pią 04 Cze, 2010 Pogratulować Anonymous - Pią 04 Cze, 2010 mój idol http://www.trans.info/message/view/7825.htmlBarejka - Pią 04 Cze, 2010 Powoli odechciewa sie tych gokartow, dzisiaj jak sie wyjebalem na torze zaczepiajac butem o opne to z pol godziny chodzic nie moglem juz nawet jazda mnie nie rajcuje czekam tylko kieyd szefo da nam pojezdzic tymi z motorem 400 GeKo - Sob 05 Cze, 2010 agentczor, A co ze sprawą półksiężycy skoro nie bite Przyjmując 100% bezwypadek.Anonymous - Sob 05 Cze, 2010 Nie wiem Kminili to na krc i wychodzi na to że raz były malowane a raz nie