auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Nie 18 Lis, 2012
rabarbar napisał/a:
"Pokłosie"-ktos był??Warto??
Zdecydowanie ! Właśnie wróciłem. Naprawdę dobre, refleksyjne kino. Mocny film.
Po tym filmie od razu przypomniał mi się pewien dokument http://www.youtube.com/watch?v=0E-i22ifEGI
Widziałem "Pokłosie". Bardzo dobry film wyszedł Pasikowskiemu, dobre zdjęcia. Jest chwila refleksji po filmie i trochę uczucie wstydu, że jest się Polakiem.
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Wto 20 Lis, 2012
Dziwne ze Niemcy nie zrobili jeszcze filmu po którym mieliby uczucie wstydu ze są Niemcami
Pewnie masz racje ale jakos nie moge sobie żadnego przypomniec,podobnie jak nie moge sobie przypomniec zadnego francuskiego czy norweskiego o tym jak to ochoczo współpracowali z niemcami (a raczej powinnienem uzyc zwrotu nazistami) przy wywózce żydów,amerykanskiego filmu o tym jak to wypieli sie na europejskich żydów tez nie pamiętam,pewnie to skleroza...
Pewnie masz racje ale jakos nie moge sobie żadnego przypomniec,podobnie jak nie moge sobie przypomniec zadnego francuskiego czy norweskiego o tym jak to ochoczo współpracowali z niemcami (a raczej powinnienem uzyc zwrotu nazistami) przy wywózce żydów,amerykanskiego filmu o tym jak to wypieli sie na europejskich żydów tez nie pamiętam,pewnie to skleroza...
Ciekawe ile takich polskich filmów byłby w stanie przypomnieć sobie jakiś Fancuz, Niemiec czy Norweg