ale chłopaki muszą storpedować każdą aktywność... trochę jak z Wigilią
W tym temacie oczekuję konstruktywnej krytyki dotyczącej portalu hh.org a otrzymałem feedback na temat naszej-klasy i rozżalonych użytkowników facebooka których albo przerasta sam portal albo mają jakąś schizofrenię (bo są tacy co mówią że to frajerstwo a korzystają z FB).
Totalnie tym się nie przejmuję więc luz..
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: BMW
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010
Ważne żeby klub motoryzacyjny w dziedzinie aut klasy hothatch się rozwijał lub trzymał poziom. Gdzie ,jak ,czym sie ludzie komunikują to już sprawa trzeciorzędna.
saxorulez,
co do portalu
niestety nie jestem uzytkownikiem FB podobno sa zajebiste gry do zabijania czasu wpracy
forma reklamy zajebista, jesli faktycznie chcecie zrobic z hh.org portal opiniotworczy i zdecydowanie popularniejszy, to tam macie setki tysiecy uzytkownikow do ktorych docieracie za totalne frii..
druga sprawa, mozna ruszyc z testami, techem i past masters na troszke wieksza skale, jest nas tutaj dosyc duzo, jesli 1 osoba na 30, raz na jakis czas cos napisze, napewno bedzie wiecej tego w portalu. mozna napisac zrobic jakis temat, na zapotrzebowanie na artykuly, testy czy nawet cos z forum przetaczac, np. o ustawianiu zawieszenia, cisnieniu w oponach, recenzje opon.
Moze nie doslownie przetaczac, bo duzo osob moglo by zartow nie zrozumiec, ale porozumiec sie z autorami ciekawych postow, czy nie zrobili by czegos sensownego,
chyba troche pokrecilem, ale chodzi o to ze jest nas sensownie duzo na tyle zeby cos zdzialac, tymbardziej ze wiekszosc z nas conieco wie o motoryzacji i jej historii )
generalnie reklama to moja praca i zdziwilbys sie jak wiele mozna uzyskac na FB
powiedzenie, ze FB to smietnik to tak jak Internet to smietnik
wystarczy dac wyselekcjonowanym osobom dostep do okreslonego kontentu i wtedy to ma sens.
krotko mowiac:
uwazam, ze nie masz racji. poza tym jest to darmowa promocja. na pewno nie zaszkodzi a pewnie poprawi statystyki WWW hh.org.
Ciesze sie, ze generalnie, a nie szczegółowo. Co do zawartości mówiąc po polsku i dotarcia do konkretnych osób. Mam konto na FB od paru lat, patrzę jak sie zmienia i nie zgodzę się z Tobą. Na FB teraz nawet jak ktoś kruszarki do jointów w domu skleja, to robi z tego na portalu społecznościowym takie halo marketingowe,że się rzygac chce. Taka moja opinia,koniec, kropka.
Maciusiowy napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Na FB teraz nawet jak ktoś kruszarki do jointów w domu skleja, to robi z tego na portalu społecznościowym takie halo marketingowe,że się rzygac chce.
tutaj niestety muszę się zgodzić, choć są wyjątki
Czyli ktoś jest idiotą, bo od tego są inne serwisy, np: twiter albo blip.
agri
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'