auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 21 Sty, 2014
moje doświadczenie mówi, ze trzeba zrobić wyceny u wszystkich i tyle.
wszystko sie szybko zmienia - czasem są promocje wiec moze uda sie zlapac cos fajnego
w wycenach moglbym pomoc ale jesli AC to pewnie musialbys podjechac na wykupienie tego do Wwy mam dobrą agencję i wszystkim polecam. większość mowi, ze ceny dostaja zawsze lepsze.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Ja, z doświadczenia zauważyłem, ze w ASO na ogol sa najlepsze ceny na ubezpieczenia. Do tej pory zaden agent czy broker nie był w stanie się zbliżyć Cenowo.
auto: żółte takie
silnik:: F4Rt że jedzie
moc: 230km
GeKo napisał/a:
Ja, z doświadczenia zauważyłem, ze w ASO na ogol sa najlepsze ceny na ubezpieczenia. Do tej pory zaden agent czy broker nie był w stanie się zbliżyć Cenowo.
Ja zawsze ubezpieczam w ASO Renault, tam mi wyszukują najkorzystniejsze ubezpieczenie (Od 2 lat jest to Allianz).
auto: Xsara VTS
silnik:: XU10J4RS
moc: 167km Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Maj 2012 Skąd: Warszawa
W przypadku OC decyduje cena. W przypadku AC jest tyle opcji i ich różnych kombinacji, że ciężko tak naprawdę porónać ubezepiczenia AC. Szczególnie te directowe.
Masz GAP? Masz zniesiony udział własny? Zniesiona amortyzacja? Szyby bez utraty zniżek w przypadku fuckupu? Ubezpieczalnie wymyślają tego pierdyliardy, żeby wyglądać tanio a nie brać na siebie pełnego ryzyka.
_________________ Understeer is a crime (C) Colin McRae