W nocy z poniedziałku na wtorek w Warszawie ul. Samolotowa 4 ( Gocław) skradziono mi prawie cały Mpakiet z mojego kombiaka.
Kompletny zderzak z dolną listwą i Halogenami. Listwy drzwi, kierunkowskazy , zaślepki progów , zaślepka tylnego zderzaka. Kolor Diamantschwarz metallic
Jeśli komuś się rzuci w oczy takie zestaw allegro czy inne fora zapraszam na pw.
Uwaga Płacę nagrodę w wysokości dwóch takich zestawów co mi skradziono za wskazanie sprawców
gdyby ktos coś wiedział, słyszał - proszę o info.
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Czw 17 Kwi, 2014
Mi ukradli kilka dni temu zaślepki halogenów.
Jedna warta jest 12zł, a druga była przewiercona otwornicą żeby dolot poprowadzić więc nikomu sie nie przyda, ale ukradli obydwie .....
Więc tak wczoraj wieczorkiem zostały namierzone gadżety.
Dzisiaj rano dzwonie pytam i umawiam się na dostarczenie.
Pan co się okazuje 20-to latek jedzie z Garwolina do mnie.
Dowiedziałem się od niego że jest FANEM marki miło że Fan Fanowi kradnie gadżety.
Przyjechał do mnie pod sam garaż przymiarka części wszystko się zgadza mój mpakiet. W listwach nawet pokrywały się spinki to znaczy część spinek zostało w drzwiach a część w listwach po przyłożeniu wszystko panowało.
20-to latek siedzi na dołku puki co.
Pozdrawiam go bo szkoda mi się go zrobiło, wygląda na porządnego człowieka
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
Najważniejsze tak czy siak to dobrze się bawić, w sumie to mi opona w jeździe nie przeszkadza, tak jak muzyka w tańcu, więc nie narzekam tylko napier...lam
auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Pią 18 Kwi, 2014
nie, nie...po prostu ciekaw byłem czy to była prowokacja policyjna czy kolega po prostu zadzwonił w momencie jak poznał swoje części no i kwestia jak udokumentował, zę to były jego części.