auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Nie 22 Maj, 2011
juz po... hm miejsce - fajniejsze niz sie spdziewalem 9/13... bylem przekonany ze
bede ostatni w tej kategori wagowej... wynik - 132.5 zaliczone. pozniej poleglem na
137.5 mimo ze na treningach 140 latalo calkiem dobrze i z zapasem. jednak stres
zwiazany ze startem byl nie maly :) znacznie bardziej doswiadczeni palili boje...
w tym i MP np. wszystkie 3 wiec widac czasmi tak jest. ludzie tak palili pierwsze
boje ze po pierwszej kolejce bylem 5ty :>
na pocieszenie - w 74 bylbym 5ty wiec ciut zbijam... i cwicze. nastepne mistrzostwa
polski dopiero w marcu... mam czas na poprawe.
droga do - potwornie dluga.... mega korki w gorze kalwarii... ale to chyba i tak
szybsza droga niz przez janki. droga z - 6h z kawalkiem... z ciekawostek kolo
jedrzejowa gosc autokarem wjechal tak ze 100m pod prad w droge dwupasmowa o_O
kolega zdobyl srebro w kat do 93... przy wadze 83.2 zaliczyl 220.
Temat wyraznie został zdominowany przez sporty siłowe, ale gdyby kogos interesowało bieganie, to zachęcam. Wyprzedzanie ludzi wyglądających jak zawodowcy bezcenne
Cięcie zakrętow, grube napędzanie się na zbiegach naprawdę rewelacja.
Wynik nie jest za dobry, przegrałem nawet z 3-ma kobietami , ale sporo gosci przybiegło tez za mną.
Dostałem medal i raczej się cieszę. Napewno szarpne się na dłuzszym dystansie
jak ja nawoływałem do sportu to wszyscy mieli mnie w dupie teraz jak i ja nic nie robię to nagle wyłaniają się sportowcy kurde to ja znowu coś zacznę tylko co... hmm nie ważne co !! zniszczę was !!
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 25 Maj, 2011
Michał napisał/a:
powinieneś sie przywitac w odpowiednim temaci...
i ze mną , rok temu , jak gadałem z mickiem na mazowiekim
ogarnij kuwete
Wiem Majk, że do tej pory spać po nocach z tego powodu nie możesz, ale już Ci tłumaczyłem Przemek się mega skupia na jeździe, ja czasami na strefie nie mogłem z nim pogadać normalnie, bo był tak nakręcony, że nie wiedział co się dzieje
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY