auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 01 Lis, 2013
Czytałem sobie tą dyskuje, i nie chciałem wprowadzać zamętu
Piotrek przewiń pare stron w tył, zawsze pisałem że panasonic to panasonic. Fajnie ze widzisz różnice między sonym które jest - powiedzmy sobie szczerze - opór słabe
Ja mam ps50b850 - który był swego czasu flagowcem w szajsungu - oczywiscie plazma
Poza ceną - uważam że tvik idealny ( barwy, nasycenie , zadnych kurwa wspomagaczy obrazu które tylko pogarszają obraz no i w testach porównywalny z pioneerem - a to klasa sama w sobie jakby nie patrzeć )
Powoli szukamy nowego lokum z bożeną - tam wjedzie wlasnie panas w plazmie .Jaki dokladnie model wybrałeś ?
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Sob 02 Lis, 2013
ok, dziekuje
a będzie coś trudniej ?? tzn jak podpinam zwykłym wyjściem montor do lapka to on sam sobie ogarnia rozdzielczość itp, z HDMI tez tak bedzie czy bede musiał sobie za każdym razem coś dłubać w ustawieniach ??
Czytałem sobie tą dyskuje, i nie chciałem wprowadzać zamętu
Piotrek przewiń pare stron w tył, zawsze pisałem że panasonic to panasonic. Fajnie ze widzisz różnice między sonym które jest - powiedzmy sobie szczerze - opór słabe
Ja mam ps50b850 - który był swego czasu flagowcem w szajsungu - oczywiscie plazma
Poza ceną - uważam że tvik idealny ( barwy, nasycenie , zadnych kurwa wspomagaczy obrazu które tylko pogarszają obraz no i w testach porównywalny z pioneerem - a to klasa sama w sobie jakby nie patrzeć )
Powoli szukamy nowego lokum z bożeną - tam wjedzie wlasnie panas w plazmie .Jaki dokladnie model wybrałeś ?
panas 50" p50gt60
myslalem o 55" p55st60, ale przy bezposrednim porownaniu mial duzo gorsza biel, wiec mysle ze styknie mi taki
co do przewozenia plazmy, raczej nie chodzi o "odstanie" tylko jest ryzyko ze tafle ekranu z ktorych sklada sie plazma, moga sie zwyczajnie porozklejac... tak gdzies wyczytalem, ale nie wiem ile w tym prawdy