auto: białe
silnik:: 2.3
moc: 350km Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Sty 2015 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 02 Lut, 2016
Bonczek napisał/a:
Cos nowego mógłby juz puścić
Dzisiaj na FB wpisał właśnie:
Cytat:
Wiem, że głupio tak 'odgrzewać kotlety, kiedy nic nowego od dawna nie wrzucałem do sieci ,ale okazja jest dość specjalna, bo dziś mija 5 lat od dnia kiedy wrzuciłem na Youtube poniższe.
(dziś jestem muzycznie w zupełnie innym miejscu, ale sentyment do tego videła pozostanie po żywota kres).
5 lat to niby krótko, ale patrząc z perspektywy jak ten serwis (YT) zmienił się i stał zaprzeczeniem tego, co reprezentował (czyli bycie kontrą dla sterowanej monetami telewizji), przejmując wszystkie jej mechanizmy i stając się mekką dla oportunistów 'jutjuberów', to jednak wydaje sie być nieogarniętym okresem czasu;)
PS Koncentruję się na skończeniu płyty i może się wydawać, że zniknąłem.
Trochę sie to przeciąga, ale po pierwsze chcę mięc absolutną pewność, że jestem zadowolony z efektu, po drugie robię ją 'za swoje', coby 'wygrana była tylko moja', a po trzecie nie ukrywam, że zdrowie nie pomaga mi przyspieszeniu tego procesu.Niemniej wykorzystuję każdą chwile kiedy się lepiej czuje i jestem już bliski celu;)
Wiem, że trochę sie tłumaczę, ale czuję, że winny jestem wyjaśnienia i podzielenia się z Wami w zamian za cierpliwość informacją o przybliżonej dacie premiery, a jest nią 'koniec kwietnia 2016'. Ale to tak póki co w tajemnicy- nie mówcie nikomu!
Pokoik!