auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Sob 19 Lis, 2016 [k] Kupię GoPro Hero 4 Black
Przesiadasz się na GoPro Hero 5, bo wstydzisz się już pokazywać ze swoją przestarzałą czwórką?
A może Twoja kamera zbiera ostatnio tylko kurz i chciałbyś zaoszczędzić sobie nieco pracy przed Świętami?
Sprzedaj swoje GoPro Hero 4 Black (najlepiej z fakturą VAT), pozbądź się starego sprzętu, ciesz się przypływem gotówki i kup w końcu dziewczynie coś ładnego pod choinkę.
Dzwoń lub pisz!
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Sob 19 Lis, 2016
Kup siajomi, niech zazdroszczą znajomi!
moj ojciec koniecznie na motor chcial kamerke to mowie mu zeby kupil gopro... oczywiscie ktos mu mądrze doradzil w sklepie ze nie ma sensu przeplacac skoro firma X robi takie same jakosciowo kamerki, nagrywajace w 4k a do tego duzo tansze...
oczywiscie kupil i juz 2 razy wysylal na gwarancji
pierwszy raz zjebala sie przy aktualizacji softu, drugi raz sama z siebie przestala dzialac
do tego bateria ktora trzyma 30 min...
to jest koorwa dramat jak potrafia wciskac kit ze jest to samo, ale taniej
ile gopro trzyma? z tego co czytalem to min 1 godz a nawet wiecej.
Warto chyba poszukac info z uzytkowania niz tylko patrzec na dane papierowe
Serio to mam xiaomi yi. Nie porównywałem bezpośrednio do GoPro i pewnie jest gorsza niż świeższe gopro, ale na moje potrzeby (narty, wakacje, basen) jest OK. Bateria trzyma długo, na bank ponad godzinę, ale za kilka dolarów kupiłem 2 dodatkowe baterie z ładowarką i na razie działają bez zarzutu. W podstawowym zestawie nie było tego opakowania do kręcenia pod wodą, ale kupiłem zestaw trochę bardziej rozbudowany, z kilkoma akcesoriami. Aha, kupowałem na Amazonie, bo kosztowało niewiele drożej niż bezpośrednio u Chińczyka, ale było w Polsce w 3 dni, bez niespodzianek z VATem czy cłem.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
PiTT, model 4k, nie wiem jak ma papierze ale na ulicy potrafi zaskoczyć.
Mojemu znajomemu trzy razy serwis naprawiał (a właściwie nie naprawiał) jedną usterkę w iPhone 6s chyba. A mimo to słyszałem, że nie z każdym egz. jest taki cyrk i nawet ktoś tego używa
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Kup sony. Jakosc obrazu lepsza niz gopro cena 50%. Popatrz na porownania na yt. Sony 200 vs gp4.
Sony ma gwint do statywu.
Mozna dokupic obudowę z lcd, wtedy kamera wyglada jak zwykla handy cam.
Sony nie ma tego wkurwiającego klikania/trzaskania obudowy wprost do mikrofonu jak by ktoś układał kostkę rubika.