teraz do note8 kupiłem też takie etui i jakąś folię "premium" i okazała się totalnym nieporozumieniem, musiałem ją ściągnąć bo nie dało się normalnie korzystać, powłoka jak z gumy
auto: Xsara VTS
silnik:: XU10J4RS
moc: 167km Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Maj 2012 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 21 Lip, 2018
Miałem ringke defender na OP - gumowaty syf, cięzko dobrze założyć. 3MK flexible glass testowałem na Note4 i teraza na OP5T. Prosty i fajny patent z precyzyjnym montazem folii. W miarę wytrzymała.
_________________ Understeer is a crime (C) Colin McRae
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Pon 23 Lip, 2018
Spigen najlepszy do tego szyba 3mk i od 2 lat moje S7 zrobiło setki akrobacji bez najmniejszego uszczerbku. Mam już drugi komplet, teraz wziąłem zamiast armor jakiś mniejszy i tez sprawdza się bdb. Nie ma pleców plastikowych tylko ramkę na około, plastikowe plecy w spiegen wycierają się, gumowe dużo dłużej wyglądają jak nowe.
na allegro jest wysyp podrób prosto z aliexpress
niektórzy jeszcze są na tyle przyzwoici że po cenie można wywnioskować pochodzenie towaru, ale pozostali to walą ceny min. niższe niż sklepowe.