reżyseria: Robert De Niro
scenariusz: Eric Roth
obsada: Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin, Tammy Blanchard,
gatunek: dramat
kraj: USA
rok produkcji: 2006
strona oficjalna: www.thegoodshepherdmovie.com
polska strona oficjalna: www.monolith.pl/dobry_agent
czas trwania: 160 min
auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Wysłany: Nie 25 Lut, 2007
Byłem wczoraj.
Dobry agent, dobry film
wg mnie rola idealnie pasuje dla Damona.. dobrze zagrana. Z watkami historycznmi, sa zagadki, Angelina Jolie i bol tylka. Film trwa 160min co razem z rekalmami daje 3h w kinie. Radzę wybrac miejsca przy przejsciu zeby wstac i rozprostowac sie albo wygodne fotele. Mnie te w sadybie nie podpasowały. Mimo ze 160min to wciaga i sie nie dłuży. Polecam
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pon 26 Lut, 2007
Bylem wczoraj, trzymalo w napieciu mimo to ze w tym filmie w sumie nie bylo fabuly, ewentualnie jakiego czlowieka gral matt damon, zycie ktore mogl zyc i zycie ktore zyl.
Nie wiem czy to debiut de niro jako rezysera, ale niezle mu wyszlo ogarniecie tematu "zimnej wojny", dosyc wiarygodnie.
Z zastrzezeniem polecam!
Aha, no i matt damon wyglada w filmie gdy ma 20 lat tak samo jak i w momencie gdy powinien miec >40
auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Wysłany: Pon 26 Lut, 2007
z Damonem tez to zauwazylem, za to Angelina dobrze sie starzeje tak naprawde zczailem sie ze to ona kiedy byla w ver 40letniej, jakos wargi miala wieksze