auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 22 Sie, 2007
Marcel, b. dobry pomsyl. Najlepiej bylo by tak to zorganizowac zeby moc sie zglaszac jako H.H team a nie np AK POLSKI. Chociaz nie wiem jakie musza byc spelnione wymagania zeby zbierac punkty do licencji.
Marcel [Usunięty]
Bad-i napisał/a:
Marcel, b. dobry pomsyl. Najlepiej bylo by tak to zorganizowac zeby moc sie zglaszac jako H.H team a nie np AK POLSKI. Chociaz nie wiem jakie musza byc spelnione wymagania zeby zbierac punkty do licencji.
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
...i w RSMP zdobywac punkty w klasyfikacji teamow sponsorskich heheh
Marcel [Usunięty]
a ktos ma pojecie jak to ogaranc, zeby jak HHRT zdobywac pkt ?! i czy wogole jest wlasnie tak mozliwosc .... i jakie warunki musielibysmy spelniac (sorry ze tak) zeby ewentualnie tak sie stało
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Marcelu: żeby punktować do licencji (ale na ch.. Ci licencja) musisz być stowarzyszony w jakimś klubie.
W Warszawie są przynajmniej 3automobilkluby:
-Rzemieślnik (bardzo bogaty automobilklub - dający wsparcie zawodnikom ścigajacym się w mistrzostwach polski)
-Polski (jeżeli myslisz poważnie o KJSach to chyba najkorzystniejszy)
-Centrum (malo o nim wiem poza tym że zalozy go szarlatan Witek Pruszyński którego lubie tak średnio.
Ja jestem w "rzemieślniku" ale nie namawaim.
Niech to będzie twój wybór
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
o kurde! powoli zaczyna być wstyd że się niegdy nie jeździło w zawodach... pomysł superowy, ja chętnie założę do tego HH cheerleaders team w jeździć nie umiem za to dupcią kręcę zawodowo
Musieli byśmy mieć status automobilklubu zeby jako klub widnia np.: HH.ORG
Ale jak zasugerowal 106 mozna utworzyć zespól sponsorski i zglaszać sie jako team, ale nie wiem czy w "kajtkach" jest to wogóle przewidziane. (???)
Marcel i pamiętaj że jak zrobisz licencje, to praktycznie zamykasz sobie drogę do KJSów.
Owszem możeż jeździć w klasie "gość" ale to już nie to samo, a PZMot to już bardzo droga impreza (niech sie 106 wypowie )
Bad-i napisał/a:
chyba trzeba oficjalny ak zalozyc. Najlepiej bedzie zapytac AK Centrum czy moze nas przyjac pod swoje skrzydla jako TEAM HH
taj jak np. Subaru Rally Team Poland jezdzi chyba w barwach AK Krakowskiego
Subaru Rally Team to byl team sponsorski
AK Krakowski to automobilklub do którego przynalezy kierowca/zaloga.
Jezeli Kierowca i Pilot są z różnych klubów to na liście zgloszeń to widać
Zalożenie automobilklubu nie jest proste i tak naprawde nakladalo by na nas oplaty na rzecz PZMotu i rózne rzeczy które nam do szczęścia wcale nie sa potrzebne.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
dla mnie pomysł poprostu bomba !!!!
juz kolega 106 zrobił wlepe na swoim diable, i sie strasznie tym zajarałem, naprawde byłem szczesliwi.
ps. marcel , jak powiedziałeś mi wczoraj ze bad-i jest, to dostałem telefon, miałem mega awarie rodzinną, musiałe ino myk spierdalać do domu.