Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007 Rajd Nikon 07-08.09.2007
Panowie i jedziemy. Mega talenty, ciamajdy, lesne dziadki, blachary, bogate grubasy, znawcy tematu i jeszcze wiecej dziwek... Ich wszystkich interesuje, kto wygra? Czy francuzik dalej bedzie upokarzal naszych driverow, czy moze Lagadula zacznie w koncu dobrze dyktowac Kucharowi, zapominajac o moim braku szacunku do instruktorow w szkolach jazdy sportowej.
Ja stawiam na francuza. Poza tym Frycz i Kuchar max atak, beda szli grubo. Kuzi, nie wiem, chyba znow pech bedzie. Grzyb dalej duzo glupiej gadki do mikrofonu, ale za to czasy szokujace kolegow z frakcji 4wd.
Hit it!!!
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007
Tutaj francuz może mieć lekko utrudnione zadanie- wieść gimnna niesie ze stan dróg po których przyjdzie im rywalizować jest fatalny. Po cichu liczę na kogoś z polskiej czołówki, może wspomniany wyżej Grzyb czy Kuchar. Życze też Guzkowi wielkiego osiągnięcia- dojechania do mety
Od siebie postaram się zrobić w opór zdjęć i coś tu zamieścić
Wysłany: Śro 05 Wrz, 2007
lagadula napisał/a:
Ja wam dam francuzika (zreszta mojego zioma - wypas kolo) !!!! Musicie wierzyc w Gadulca i QHRca !!!! Im wiecej kciuków tym lepiej !!!!!
P.S. I'm back !
Będę machał pomponami na zewneteznej prawego zakrętu na walimskich patelniach napadając z góry jezeli tylko zmotywuje was to do walki o czołowe lokaty na co naprawdę liczę ziom!
Gdyby były grane jakieś testy w kotlinie kłodzkiej przed rajdem daj znać, chętnie wpadne z aparatem
ziom juz wyjechal wiec znac wam nie da... powodzenia zycze, w sumie trasy na nikonie sa szybkie wiec przewaga s2000 nie bedzie az tak wielka, niemniej jakos niespecjalnie licze na jakakolwiek walke.
Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007
Odcinek testowy
Zimno mokro i ciemnawo a więc pogoda totalnie nie sprzyja staniu na otwartej przestrzeni czy robieniu zdjęć, niemniej jednak o godzinie 15:00 ładujemy się do auta i wyruszamy do dziećmiorowic. Jeżeli chodzi o zabezpieczenie trasy- pierwsze wrażenie negatywne. Brak jakiejkolwiek taśmy oddzielającej kibiców wzdłuż drogi. Safety- przynajmniej na testowym młode chłopaczki nie bardzo wiedzą co robić i jak ogarnąć tłum. Apogeum nastąpiło dopiero podczas wypadku turskiego kiedy chłopaczek w kamizelce nie mając łączności ze startem widząc mnie w kurtce z rajdu podbiegł prosząc abym dzwonił na telefon alarmowy prosząc o nie wypuszczanie kolejnych zawodników na trase :570: Dopiero po chwili zjawił się ktoś kto wkońcu miał krótkofalówkę i jakikolwiek kontakt ze startem aby potwierdzić zgłoszenie. Zdażenie to przerwało ten i tak bardzo krótki trening.
Jutro kolejny dzień, miejmy nadzieje że pogoda dopisze a emocje będą związane tylko z walką kierowców o pudło
Przepraszam za słabą jakość zdjęć niestety kompresja je zjadła i dodatkowo pogrążyło słabe szkło
auto: narazie Ikarus Pomógł: 8 razy Dołączył: 07 Gru 2005 Skąd: Gocław City
Wysłany: Sob 08 Wrz, 2007
No i jest tak jak można się było tego spodziewać. Po 3 odcinku na prowadzeniu Bouffier z czasem 20.58.2 Na frugim miejscu jak narazie zaskakujący mnie Lubiak +21.8 bo nie spodziewałem sie takich czasów po nim. Na trzeciej pozycji Sołek ze stratą +40.4 sekundy do lidera. Dalej w klasyfikacji plasują się perkusyjni bracia 44.2 sekundy do francuza. Zaraz za Bembenkami w klasyfikacji plasuje się czerwona subaryna załogi Gaduła/Kuchar ze stratą +47.7 s. Grzyb jest 7 w generalce i 1 w ośce.