Startujemy z Barto_206GT jutro wiec trzymajcie kciuki ...
KJS jest 2 dniowy, ale w nd nie moge byc, bo pracuje, a jest ONLY super próba ktora liczy sie do generalki wiec wyniku chyba nie bedzie zbytnio dobrego ....
Z mojej strony, nic na pale, zawsze sprawdz sobie czas przynajmniej 2 razy, kontroluj go i pamietaj o podawaniu karty w SWOJEJ minucie, nie wczesniej, nie pozniej. A na odcinkach... dojdzcie do jakiegos porozumienia aporopo opisu wczesniej i ew. poprawiajcie go w trakcie trwania zawodow, nieporozumienia sa najgorsze.
powodzenia chłopaki!
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pią 19 Paź, 2007
bartek nie spinaj sie zabardzo, bedzie dobrze - jedziemy dla przykemnosci
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Sob 20 Paź, 2007
wracają do Warszawy, bo dzwonił ale zapomniałem zapytać co i jak
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Sob 20 Paź, 2007
jestesmy ....
mozna by rozpatrywac wynik w 2 kategoriach:
- wynik:
słabo, bo zaliczylismy 3 taryfy - 1 moja na 1 probie, batrek był ciut za mało stanowczy, 2 na 2 probie bartka, cos mi nie pasowało, ale mowi tak to jade tak, 3 na 2 nawrocie na 2 probie .... w sumie to nie poczulismy jej nawet a wydawalo nam sie ze ejst OK, potem naprawde przyzwoicie, ale za jutro mam jeszcze T nr 4 i nie ma mowy o zadnym wyniku
- fun, doswiadczenie, wpsolparca:
tutaj oceniam BDB- , poza 2 pierwszymi probami jestem zadowolony bardzo z bartka pilotowania, naprawde ziom potem jechałem jak z nut, poza tym lekkim zonkiem na plywalnu za pierwszym razem ... ciut za bardzo na wprost pojechalem, potem kazda proba coraz lepiej w sumie i ja i auto i barto....
ze zniszczeń:
- prawa felga przód = kraweznik - na tym krawezniku poległo chyba z 6 załóg i to mocno - bartek ma foto .... i przytrzasnałem włacznik od wentylatora
Jest mały niedosty oczywiscie, ale było MIŁO
Ostatnio zmieniony przez Marcel Sob 20 Paź, 2007, w całości zmieniany 1 raz
Ufff wreszcie dotarlem do domu, troche padniety ale mega zadwolony. Faktycznie poczatek w naszym wykonaniu byl kiepski, obaj zestresowani. Na I-szej probie Marcel polecial w prawa bramke zamiast w lewa przed slalomem i polecielismy zle slalom. 2-ga proba na ktorej za pierwszym razem i za drugim dostalismy taryfe byla strasznie z dupy!! pieprzona pacholkolandia na malym placu!! Mysle ze 2 pierwsze proby mozna nam wybaczyc, jechalismy troche na spontanie, ja za bardzo nie wiedzialem co oznaczaja te znaczki na mapce ale bylo smiesznie z proby na probe coraz lepiej szkoda ze nie bylo wiecej prob. Marcel coraz lepiej ogarnial puga, mi chyba tez lepiej szlo dyktowanie. To ze bylo coraz lepiej potwierdza fakt ze na niektorych probach robilismy ok 10 czasu na 40 zalog!!! niestety taryfy nas dobija i nie ma mowy o jakims dobrym miejscu.
Spedzilem zajebisty dzien dzisiaj, strasznie mi sie podobalo. Pogoda dopisala, humory tez, bylo naprawde mega :564: Marcel polecam sie na przyszlosc :564:
P.S. Widzialem dzisiaj MENde w ex-saxo Michala, piz.da z niego straszna
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg