bylem.
bardzo milo i sympatycznie.no i suchi dobre jest.maly lokal,ale przez to ma swoj klimat.
newet dode tam spotkalem:)
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Bylem raz, porazka!!!!
Kolezanka mnie zabrala bo sie jej podobalo, ale tym razem ja zaskoczyli.
Co do tradycyjnych makow to wszystko ok, zamowilismy jeszcze kurczaka w sake czy cos takiego.
Smierdzialo i smakowalo jak kupa wyjeta z frytkownicy. Zwrocilismy.
Maja zaawansowany recykling, typu zlewanie wina z kieliszkow do butelek itd...
To tylko potwierdza, ze wiele zalezy od tego na ktorego suszi-mastera sie trafi, czy ryby i inne skladniki beda danego dnia swieze itd. Ja zamowilem kiedys u nich jakis podstawowy zestaw wlasnie przez ta stronke i sie bardzo mocno rozczarowalem. A cena raczej z tych wyzszych :-/
mikson [Usunięty]
Wysłany: Pią 30 Lis, 2007
a ja sam juz 2 razy robilem sushi w domu i za 100pln na 4 osoby jest nie do przejedzenia
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
mikson napisał/a:
a ja sam juz 2 razy robilem sushi w domu i za 100pln na 4 osoby jest nie do przejedzenia
mikson ten temat juz byl poruszany. Kilka osob (min. ja) robia sushi w domu , ale tu prosze o opinie sushi barow warszawskich, a nie tego kto za ile i o potrafi.
mikson [Usunięty]
ja jako pierwszy opisalem bar sushi na chlodnej
ale opisze jeszcze jeden , na wiertniczej w kierunku wilanowa po lewej stronie jest taki grill sushi czy cus, zarcie jak wszedzie tylko ze rybe grubo kroja co ja akurat lubie ceny porownywalne sam lokal bez klimatu, sredniawka ale blisko mam
pozdr
Ostatnio zmieniony przez mikson Pią 30 Lis, 2007, w całości zmieniany 1 raz