Reżyseria: Tomasz Konecki
Scenariusz: Andrzej Saramonowicz, Anna Andrychowicz-Słowik, Małgorzata Saramonowicz, Anna Andrychowicz-Słowik, Ewa Sienkiewicz, Hanna Węsierska
Treść
Damska odpowiedź na "Testosteron". Czy panie będą potrafiły odnaleźć się w męskim świecie? Cztery przyjaciółki - dwie mężatki, rozwódka i singielka - i mężczyźni, którzy potrafią namieszać w ich życiu.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 09 Lut, 2008
ja tez bylem ale...
film fajny. sporo smiechu ale sa tez momenty, w ktorych .. no wlasnie nie wiadomo.. czy sie drzemnac czy po prostu poczekac.. dziewczny dobrze graja.. odnioslem wrazenie ze im film sie bardziej rozkreca tym sa bardziej naturalne..
moim zdaniem film zdecydowanie dla kobiet. wolalem testosteron.. co razi (albo i nie) to to, ze wiekszosc humoru oparta jest na przeklenstwie.. czyli sytuacja - przeklenstwo - smiech.. nudne.
fabula tez nie jest jakas super wciagajaca.. film jest dosc dlugi ale oglada sie przyjemnie.
wniosek taki: masz dziewczyne to ja zabierz, bedzie zadowolona.. z kolegami raczej sie nie wybieraj
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Š135R, Š105
silnik:: duży i mały
moc: jest w Nas samychkm Pomógł: 15 razy Dołączył: 27 Lip 2007 Skąd: prosto z Serca
dobry film, po testosteronie spodziewałem sie czegoś gorszego, wiedząc że to 'kontynuacja' jednak było ciekawie, choć scenariusz czasami troszke przesadzony, tak wiec Testosteron stawiam ponad Lejdis...
...polecam...
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Dokładnie, jakos ze reklamuje sie jako źeńska odpowiedz na testosteron moza by sie spodziewac ze to 2 cześć jakiegoś watku i jak zawsze bedzie gorsza, naciaga i nudna.
A tu niespodzianka bo film bardzo rozrywkowy i jak sie podejdzie z dystansem to ubaw po pachy.
P.S dawno, ale to bardzo dawno nie widzałem pełnej najwiekszej sali na polskim filme i do tego zeby publiczność zgodnie tak sie dobrze bawiła
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Nie 10 Lut, 2008
Na zywca wyglada lepiej niz w TV, tylko ze w tv wyglada na wyzsza i jakby miała troche wiecej kg niz naprawde... Na zywca ładna, chudziutka, nie za wyskoka laseczka
_________________ ...
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Nie 10 Lut, 2008
jest kurwa HOT - jaram sie nia chyba te usta duuuzo u niej robia