auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 26 Lut, 2008 KJS Puchar Wiosny - Rajd Kobiet
Automobilklub Radomski zaprasza w dniu 2 marca wszystkich miło¶ników sportów samochodowych na I Popularny Rajd Samochodowy KJS „Puchar Wiosny – Rajd Kobiet”. Jest to Rajd zaliczany do klasyfikacji Mistrzostw Okręgu Warszawskiego Polskiego Zwi±zku Motorowego i Klasyfikacji Mistrza Kierownicy Regionu Radomskiego 2008.
Z okazji Dnia Kobiet zapraszamy szczególnie serdecznie kobiece załogi na Rajd Kobiet. Każda z pań otrzyma dyplom, a dla najlepszych załóg przygotowane będ± nagrody.
Uwaga
Dla wszystkich, którzy prześlą zgłoszenie udziału w rajdzie (e-mail. fax, .osobiście) do dnia 29.02.2008 r. do godz. 15.00 wpisowe mniejsze o 10 zł
Załogi zgłoszone:
1. Marcin Mrożek / Bartosz Gliński - Peugeot 106
2. Bartosz Kołdej / Oskar Zakrzewski - Peugeot 106
Both teams by Hothatch.org
Z tego co sie dowiedzialem przez telefon:
- wpisowe 70 pln (80 - 10 za wczesniejsze zgloszenie)
- 11 prob sportowych
- niestety nie bedzie proby na torze bo zamkniety jest
- dzisiaj na stronie ( http://www.automobilklub.radom.pl/ ) maja byc mapki prob
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Wto 26 Lut, 2008
ZWARCI I GOTOWI
w czwartek jedziemy po opony
Sparco Comodore juz w warszawie jutro bede u mnie w domu
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
jedziemy wolniej i normalnie przygotowani
a nie tak jak teraz na wariackich papierach.
chociaz to tez ma zwoj urok
no i mysle ze trzeba macka wziac,zeby foty fajne robil
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Kurde jak ja już bym chciał A tu jeszcze trochę pracy... Może za dwa - trzy dni będzie już gotowy do szaleństwa. Wszystko oczywiście opisane w Pimpie.
Czy ktoś z was mógłby któregoś dnia zadzwonić do mnie i zabrać mnie gdzieś na jakiś sprint czy coś żebym mógł popatrzeć jak jeździcie ? Mój numer to 602-xxx-xxx znacie go dobrze !!!!! Pamiętajcie o mnie
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
dzisiaj przyjedz pod stadion o 20:00
bedzie marcel i moze jak mi sie uda to tez przyjade
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
jak chcecie to dam wam passka i w niedziele pojedziecie jako serwis car
furc [Usunięty]
Vlodarsky napisał/a:
Kurde jak ja już bym chciał A tu jeszcze trochę pracy... Może za dwa - trzy dni będzie już gotowy do szaleństwa. Wszystko oczywiście opisane w Pimpie.
Czy ktoś z was mógłby któregoś dnia zadzwonić do mnie i zabrać mnie gdzieś na jakiś sprint czy coś żebym mógł popatrzeć jak jeździcie ? Mój numer to 602-xxx-xxx znacie go dobrze !!!!! Pamiętajcie o mnie
Vlodarsky podjedz jak dasz radę dziś na stadion, to przy okazji zobaczysz jak wyszła u mie tylna szyba ja będe ok 8 / 8 8.30