raczej kurcze ciachne sie ze vlodarsky tego tez na codzien nie slucha, nie wiem ja jestem zdania ze nie mozna sie zabardzo szufladkowac z okreslonymi stylami czy tez rodzajami muzyki i czasami warto sprawdzic cos innego.
Hehe - zaraz wpadnie MadMajk i powie:
"Panowie czego wy rukwa słuchacie??? ???"
on woli słuchać gangsterów po 15 postrzałach których starzy dali się złapać w siatkę na własnym podwórku albo wódz oddał ich za paczkę fajek bo i tak się do niczego nie nadawali.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 22 Lip, 2008
ja pierdole
Vłodziu , słucham muzyki ludzi którzy ją w sumie stworzyli kolego kochany a japonia nie jest dla mnie wyznacznikiem
ps. czego wy kurwa słuchacie
dawać mi tutaj fiftiego
Wiem Michciu to taka odskocznia od codziennej muzyczki przypomniało mi się Japonia nie jest żadnym wyznacznikiem (ich auta nie skręcają) a to co napisałem to cytat z chłopaki nie płaczą "Bo polski gangster nie ma luzu"
jakbys sie przylozyl to ogarnialbys lepiej pod koniec polskiej podstawowki a jak jestes leniem i nie cwiczysz tyle co normalne polskie dziecko na tym poziomie (4-6godz dziennie) to na poczatku IIst (liceum)
nie wiem jak to wytlumaczyc. taki przyklad - muzyki sluchamy wszyscy ale czy to ze wszyscy ludzie jezdza na codzien samochodami znaczy ze sie na nich znaja? Raczej tylko tyle ze im sie wydaje ze sie znaja bo przeciez spedzaja w samochodzie godziny. No i wychodzi Irek Bieleninik i zaczyna pokazywac jak sie zaciaga reczny na piasku w fioletowym dresie i wszyscy robia wow. "ej Chrzanek no rewelacja nie? co?" a Chrzanek grzecznosciowo ".....mhm.."
ale fajnie ze macie przynajmniej cos takiego ze ciekawi was cos innego niz podaja wam radio zet eska itd... to dobrze.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 23 Lip, 2008
Cytat:
No i wychodzi Irek Bieleninik i zaczyna pokazywac jak sie zaciaga reczny na piasku w fioletowym dresie
Vłodziu, ok rozumiem cię. Tylko jako odskocznie od czarnuchów to ja wole dobrego housu posłuchać, hed kandi albo hot mix radio. Vanessa to raczej dla mojego starego ( czyt. ushera )
Jestem na nie
kungfu pandaaaaaaaaaa