auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008 [I] Red Bull X-Fighters w Warszawie
Wybiera się ktoś?
Red Bull X-Fighters Super Session w Warszawie będą jednyą i niepowtarzalną okazją by zobaczyć największe show FMX na świecie! To będzie prawdopodbnie najlepsze i najciekawsze widowisko w historii Red Bull X-Fighters!
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
p106rallye [Usunięty]
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008
Chętnie bym przyjechał do Wawy ,ale zanim się zorientowaliśmy ze znajomymi ,to już nie było biletów.Pozostaje poczekać na Masters Of Dirt w Spodku,choć na Red Bullu byłoby pewnie ciekawiej
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008
Kurcze, ale jeszcze dziś można było kupić bilety w bileteriach! Zostało kilka sztuk...
Możliwe, że bedę miał jedną wejściówkę na sprzedaż, ale jeszcze nic pewnego.
Masters Of Dirt czy Night Of The Jumps to zdecydowanie nie to samo, tam nie ma takiego show, takiej zabawy, takich emocji. Byłem na RBXF w Madrycie dwa razy (2007 i 2008) oraz w Slane (Irlandia) w tamtym roku - był istny kosmos! MOD są ciekawe, ale to jednak nie ta półka, chociaz też się wybieram.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
Ostatnio zmieniony przez Greg Nie 07 Wrz, 2008, w całości zmieniany 1 raz
Ej, jak wyszedles na chwile i wrociles to sie nie liczy jako dwa razy!
Mnie to zawsze zastanawialo jak ci goscie sie ucza/trenuja. Robisz takie salto pierwszy raz w zyciu i zalozmy, ze jednak jeszcze nie umiesz.. to co?? Rok w gipsie jest zawsze wliczony w ten sport?
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pią 05 Wrz, 2008
ps napisał/a:
Mnie to zawsze zastanawialo jak ci goscie sie ucza/trenuja. Robisz takie salto pierwszy raz w zyciu i zalozmy, ze jednak jeszcze nie umiesz.. to co?? Rok w gipsie jest zawsze wliczony w ten sport?