ZAPROSZENIA:
IMPREZA SAMOCHODOWA OGÓLNODOSTĘPNA tp. KJS: "WINTER RALLY 2009"
# I RUNDA SAMOCHODOWYCH MISTRZOSTW PUCHARU POLSKI CENTRALNEJ 2009"
Warszawa 15 luty 2009
"WINTER RALLY 2009"
I Runda Samochodowych Mistrzostw Pucharu Polski Centralnej.
Impreza zgodnie z tradycją będzie jednodniowa. Na ok. 80 km trasie - Warszawa i najbliższe okolice. Rozegranych zostanie 11 prób sportowych, - tp."OES". Wszystkie poprzedzone PKC, o max. dopuszczalnych długościach, co daje sumę ok. 11 km jazdy sportowej.
nie szkoda Ci Focusa na tą nawierzchnię ? ja jeszcze nie mam czym jechać Wszystko mi się przedłuża... myślałem, że do kwietnia to będę już miał 306 a ja dopiero zacznę przy nim robić. ZX też mi się przedłuża strasznie
w tym roku tomaszow to mialo byc 4 place jechane 2x i w nazwie imprezy "kreciol" nie zachecal za bardzo. Wystarczy ze centrum zrobi proby podobne jak na ostatniej imprezie w zeszlym roku to na pewno bedzie ciekawiej niz 4 place po 2x.
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Nie 15 Lut, 2009
ja juz w domku
na półmetku byliśmy na 4 w klasie 4 jadac BARDZO asekuracyjnie .... przed nami 323 4x4, 318is i 205GTi .... zoabczymy jak bedzie na koniec .... kazdy napewno sie poprawiał tylko pytanie ile
ST na KJS nie jest dobrym autem bo jechalismy 1-2 cały czas .... na jednej probie 110km/h na prostej wiec fajnie ... proby zroznicowane i ciekawe - fajna impreza i chyba 1 raz nie było opoźnień (chyba 7min w sumie - wiec NIC)