Wysłany: Śro 25 Mar, 2009 "Poland Time Attack League, czyli cztery profi imprezy&
Nie mogę znaleźć wątku na ten temat. Chłopaki ( Albert i Bullit ) z sr organizują 4 rundy pojeżdżawki na torze Poznań.
Czy ktoś się wybiera z tutejszego forum? Czytałem że chyba Stf Golfem..
Ja także rozwazam udział w kwietniu.
Myślę że to dobra okazja by oswoić się względnie bez 'przykrych konsekwencji' ze swoimi pociechami.
To jednak tor a nie jakiś kjs z wyrypami..
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 25 Mar, 2009
Czytaliście regulamin?
Trzeba miec kask, rękawice i kombinezon - wszystko może być z utraconą homologacją. Kombi może stanowic problem... Dodatkowa kasa.
Wiadomo, że nie chodzi (podobno) o napinkę, co powtarzają organizatorzy, ale chwila - taka jest formuła, klepiemy czasy! Stąd moim zdaniem klasa Open NA jest słabym pomysłem - ot takie Clio Sport będzie walczyć z np. z Porsche?
Za mały limit miejsc raczej - już jest full chętnych...
W tym sezonie chcę trochę poogarniać, chciałbym porwać się na TP ale póki co chyba jestem za cienki bolek.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
na 1 wypad kombinezonu nie potrzeba. rzecz jasna, zawsze jest napinka ale powiedziałem sobie, ze w tym roku Poznań zaliczyć muszem. Oczywistym jest że dojadę w ogonie stawki, celem nadrzędnym jednak w pierwszym wyjeździe to bariera 2 minut.
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 26 Mar, 2009
Możesz raz. Na pierwszą eliminacja w kwietniu nie musisz miec kombinezonu, na następne tak. Nie chodzi o to, że Twój pierwszy raz jest bez kombinezonu, a po prostu w ten jeden dzień zwalniają z tego obowiązku.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae