wkurwia mnie to zlodziejstwo, nic u nas nie mozna miec bo ukradna , porysuja, obija, polamia, zepsuja,
moze to duperela ale to wkurwia, bo znaczek kosztuje prawie 100 i trzeba po niego pojechac zamowic,
a niedlugo znowu zajebia, pierdole to narazie jezdze bez,
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Sob 20 Maj, 2006
z drugiej strony mozna jaknajbardziej jezdzic zupelnie bez i wtedy jest cichociemny clean look jak w beemkach nowych... w salonie BMW sie placi okolo 100,- zeby znaczek zdjeli :648:
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
co mu potrzeba? idiota jakis.. przyjmijmy ze ma furaka i chce sobie zalozyc taki znaczek.. ja rozumiem ze on stowke na targu chodzi ale skoro ma auto to ta stowke chyba tez ma..
za wszystkie takie akty to bym lape ucinal zeby juz mu nastepnym razem taka mysl nie przyszla do glowy
dokladnie, tak jak kiedys w krajach arabskich ucinali,
a swoja droga to on nie zalozy tego znaczka do 1.0 czy 1.3 bo ma inny grill z okraglymi oczkami u mnie sa plastry miodu,
wiec bedzie kutas nosil w kieszeni bo mu do niczego nie podpasuje, a nie sadze ze ma akurat ts albo kogos kto potrzebuje bo malo jest takich autek,
sral go pies niech rozjebie swoje auto na jakims slupie za to , to moze sie zajmie remontem swojego parcha a nie bedzie sie nudzil i kradl jebaka,
dokładnie, znaczki out
gdyby nie to że u mnie zostają otwory po znaczkach to bym dawno wywalił
mój kumpel zrobił dobry patent w swoje lagunie 3.0
co stawał na światłach to chcieli się z nim ścigać jak widzieli na bocznej listwie 3.0 V6
wpadł na pomysł że zmieni znaczki na 1.8 RT i teraz ma dopiero frajdę
mikson [Usunięty]
wlasnie wrocilem z miasta i zeby bylo smiesznie
widzialem yarisa ze znaczkiem ts ktory nie byl teesem!