Wysłany: Nie 21 Lut, 2010 [EXP] Dzik - pierwszy raz z kamera
Wczoraj dzwoni do mnie kolezanka z pytaniem czy mam jakas kamere, musi na poniedzialek przyniesc zaliczenie przedmiotu "film", temat "teledysk".
Zaczelismy o 12-tej, skonczylismy montaz o 20-tej, pierwszy raz w zyciu krecilem i montowalem, wiec prosze wyrozumialosc i duzo konstruktywnych opinii
auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Skąd: uć
Wysłany: Nie 21 Lut, 2010
potwierdzam, fajnie se oglada, fajne tlo dzwiekowe. w paru miejscach kompozycje obrazow mi nie pasuja, no i za czesto jak dla mnie jest pociagana fajka
ale ze mnie znawca i artysta jak z koziej dupy trabka, wiec nie nalezy sie przejmowac
dziku - respekt
a teraz pomoz majkowi skonczyc renderowanie radomia
Tak, aparatem, kamery nie mam, aparat ma opcje filmow wiec skorzystalem
Z pionem niestety sie zdarza, bylo tez sporo innych wpadek, niestety na LCD ciezko wszystko ocenic
Wiem ze jest tam na pewno 101x wpadek technicznych, dziewczyny powinny miec wiecej wiedzy, ale olewaly przedmiot przez caly rok i byla sraczka z zaliczeniem
Nie bylo scenariusza, nie wiedzielismy do jakiego kawalka krecimy itd, wiec ogolnie przygotowanie pelne
Zdjecia trwaly w sumie moze 1h, montaz 1h z nauka programu.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Nie 21 Lut, 2010
o fak ...
umarłem, mistrz.
mega mega mistrz !!!! jaram sie
dziku, złapałeś bakcyla z montażem ??
ps. czy juz napisałem ze film jest mistrz ??
jaram sie
ps2. w jakim formacie nagrywa aparat ?
ps3. w czym montowałeś ?
ps4. jaki komp ??
Co do samego filmu i tego co dzik zrobił to powiem tak :
Podoba mi się !
Podoba mi się również to, że kolejna osoba udowadnia, że przy obecnej dostępności techniki kolejna rzecz nie jest żadną sztuką magiczną - jak się chce to można zrobić wszystko (kwestia czasu ile się kto uczy)
Dzik ma potencjał - może teraz coś dynamicznego ? bo nie mogłem uwierzyć, że powstrzymałeś się od przyśpieszenia motywu w tunelu...