Wysłany: Czw 17 Cze, 2010 na siłke sie wybieram!!!
Poważnie!!!
nigdy tak na powaznie nie chodziłem,ale troszke mi sie nudzi,przez nastepny tydzien bede bezrobotny wiec postanowiałem zacząc od jutra-jakies porady potrzebuje,gdzie znalezc jakies plany treningowe,czym sie szprycowac a od czego nie staje ??itd itp
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 17 Cze, 2010
Meta rozkreeci sie w 2-3 dni a oma po 2-3tyg wiec juz skonczy chodzic:P rabarbar jak masz zamiar chodzic tydzien na silownie to lpiej biegac zacznij, bo przez tydzien to nawet obiegowki nie skonczysz:]
Kuba moj starter to byl Pronabol i Cidotest
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: Czw 17 Cze, 2010
jeśli masz tylko tydzień to szybka kuracja suchego mięsa na bazie :
a tak na serio to jak chcesz to na szybko na PW mogę Ci coś złożyć - jakieś aeroby + zabawa z ćwiczeniem ... niestety w tydzień to ciężko nawet dobrze z maszynami się zapoznać a co dopiero ze swoimi na nich możliwościami
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 18 Cze, 2010
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Pią 18 Cze, 2010
no to nie jest tak ze chce chodzic tylko tydzien,po prostu nastepny tydzien mam wolny wiec uznałem zeby zacząc a pozniej kontynuowac na statku(na kazdym jest siłka),ale chyba nic dzisiaj z tego nie bedzie bo dostałem gorączki po szczepionce