Znam kilku chłopów z Manchesteru. Zdaje się, że większość już wróciła z mundialu i wznawiają treningi na Old Trafford. Może znajdą czas, żeby podjechać i obejrzeć... podaj adres .
auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Śro 14 Lip, 2010
jeżeli szukasz JDM to pamiętaj że sporo w UK mają 7 cyfrowy VIN z Japonii. W UK zarejestrujesz ale w innych krajach EU już nie i jak sprowadzisz z nim to masz mega problem z rejestracja. W innych przypadkach trzeba dokonać zmian homologacyjnych: kiera, światła itp i rejestrujesz
auto: DC2R
silnik:: B
moc: ?km Pomógł: 31 razy Dołączył: 30 Mar 2009 Skąd: z lasu
eM napisał/a:
iQ napisał/a:
w wiekszosci krajow UE da sie zarejestrowac auto z krotkim VINem
\
HELOOOŁ!!!!
tu jest Polandia
ale kamil napisal ze w innych krajach nie mozna a z tego co mi wiadomo to da sie w: hiszpanii, finlandii, szwecji, norwegii, niemczech, italii i w innych pewnie tez.
A to ze polska jest inna niz wszyscy to coz, jestem koniem
auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
W Polsce też można tylko preceduralnie to rzeźnicza robota. Co do UE to tak samo, można tylko kwestie homologacyjne nawet bardziej restrykcyjne niż w Polandi. Ogólnie jak juz ktoś się podejmuje rejestrować samochód z 7 cyfrowym VINem to musi mieć perełkę. Może źle określiłem, że się nie da. Da , ale to praca u podstaw...Ja bym się tego nie podjął