auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 [s] Toyota Corolla Terra 1.6 VVT-i 3d
Samochód mojego ojca.
-Bezwypadek i bezstłuczkowiec nie licząc uszczerbku na tylnim zderzaku wielkości 0,5x1cm. Taczka na działce wymusiła pierwszeństwo.
- rok produkcji 2004 przedlift
- Przebieg 102tys.
-centralny zamek
-2 czołowe poduszki
-Radio CD fabryczne
-ABS
-Elektryczne szyby i lusterka
-elektromagnetyczna blokada skrzyni biegów. I to właściwie koniec dodatków, niestety brak klimy.
-Serwisowany w ASO. Ostatni duży przegląd przy 90 000 wykonany w Toyota Bytom oraz przeze mnie (ostatni olej i przednie tarcze z klockami ATE + Ferodo)
-Stan techniczny absolutnie idealny.
-Garażowany
- w życiu nie widział automatycznej myjni
- w środku nie palone
- dodatkowo 4 koła zimowe Michelin alpin A2
Mody
Na początku tego roku kierownica, gałka mieszek i podłokietnik poszły w skórę z szarą nicią.
W zeszłym roku auto przeszło delikatne odświeżenie lakieru niebieską gąbką waflową i pastą 3m i to w zupełności wystarczyło by przywrócić 100% blasku lakierowi. Poniżej będą zdjęcia sprzed polerki co pokaże w jak dobrym stanie był lakier po 5 latach.
kolor grafitowy.
Na chwilę obecną zbliża się wymiana tylnich tarcz i klocków i to by było tyle co należy zainwestować.
Cena 25 000zł raczej bez negocjacji, Tata chce sprzedać tylko i wyłącznie dlatego że jest inny rodzynek do wzięcia od znajomego. Jak się nie sprzeda to żalu nie będzie bo jak do tej pory Toyka zachowuje się wzorowo.
Spalanie oscyluje między 5,5 w trasie do 8 w mieście zimą, aczkolwiek korków ten samochód mało widuje wiec pewnie dlatego wyższych not nie wskazał
Fota przed polerką
I po polerce
Więcej zdjęć i VIN postaram się dorzucić jutro.
tel. 606-644-508
AndreXSi [Usunięty]
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010
Dodam że kierownica pochodzi ze Szczelina, więc jest bezcenna
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 21 Wrz, 2010
chciałem taka kupić, w tym roku, stała u pietrzaka w katowicach - cena 22tys. ale z klimą automatyczną, no i rok starsza była. Wygladem antmoiast nie umywała sie do tego egz.