stary, obecnie przerabiam "szkołę rodzenia"
już jedne z ostatnich zajęć
to jakie czasami ludzie zadają pytanie to się w głowie nie mieści
podsumowując, debile rodzą debile
kto ma te biedne dzieci wychować na ludzi, jak starzy mają pusto w głowie
czytałem ostatnio art. w jakimś piśmie że 40% Warszawiaków zażywa narkotyki regularnie... to by wyjaśniało ich zachowanie na ulicach
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Śro 08 Gru, 2010
Jak my bylismy na szkole rodzenia to było pytanie o imie dla dziecka
Odpowiedzi
- Zosia
- Franek
- Zosia
- Franek
- Zosia
- Franek
- Zosia
- Franek
- Zosia
- Franek
Aż wstyd było powiedzieć "Justyna"
LOL
Ale to pewnie napływowe ambicje
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
M napisał/a:
Odpowiedzi
- Zosia
- Franek
- Zosia
- Franek
- Zosia
- Franek
- Zosia
- Franek
- Zosia
- Franek
LOL
hmm... może to wszystko nie obrazuje tego kto rodzi dzieci, tylko to kto chodzi na szkoły rodzenia??
heheeh, to prawda, są takie tendencje imienne i potem cała klasa nazywa się tak samo
mniejsza z tym, wybór rodziców
natomiast padają różne teksty typu czy można odmówić "polskiej" szczepionki bo kogoś tam znajoma mieszka w USA i tam mają lepsze
spoko, a jak będzie ta szczepionka dostarczona? w kieszeni?
i wiele innych pytań które ciężko sobie przypomnieć, ale postaram się i będę tutaj wrzucał regularnie
Odpowiedzi
- Zosia
- Franek
- Zosia
- Franek
- Zosia
- Franek
- Zosia
- Franek
- Zosia
- Franek
LOL
hmm... może to wszystko nie obrazuje tego kto rodzi dzieci, tylko to kto chodzi na szkoły rodzenia??
szkoła rodzenia jest darmowa dla osób zameldowanych lub pracujących w danym mieście, przykład Warszawa
od przyszłego roku mają znieść darmowe zajęcia dla osób które nie są zameldowane w Wawie
wg. mnie na pewno to nie zaszkodzi, trochę teorii nigdy nikomu nie zaszkodziło
więc jeśli Janusz pijesz do tego że takie szkoły są dla osób z kasą, które mają posrane w głowie to się niestety pomyliłeś
jeśli to mylnie odebrałem to przepraszam
na zajęcia mimo wszystko przychodzi bardzo dużo normalnych osób
PiTT napisał/a:
jeśli to mylnie odebrałem to przepraszam
źle to odebrałeś, był to luźny żart... gdyby miało być picie do czegoś, to do tego ze na takie szkoły chodzą ofiary losowe które nie potrafią sobie nawet poradzić z tym co maja genetycznie zakodowane, i ogoleni sa trochę spóźnione (imiona)
ale żeby nie było nie uważam ani Ciebie ani Maćka za kogoś takiego to tylko taki złośliwy żart
edit. Chciałem jeszcze powiedzieć, ze taki obraz wyrobiłem sobie na waszych wypowiedziach, poza wami nie znam nikogo kto by chodził na cos takiego, sam tez na takim czymś nie byłe i mam nadzieje ze szybko nie będę
źle to odebrałeś, był to luźny żart... gdyby miało być picie do czegoś, to do tego ze na takie szkoły chodzą ofiary losowe które nie potrafią sobie nawet poradzić z tym co maja genetycznie zakodowane, i ogoleni sa trochę spóźnione (imiona)
ale żeby nie było nie uważam ani Ciebie ani Maćka za kogoś takiego to tylko taki złośliwy żart
edit. Chciałem jeszcze powiedzieć, ze taki obraz wyrobiłem sobie na waszych wypowiedziach, poza wami nie znam nikogo kto by chodził na cos takiego, sam tez na takim czymś nie byłe i mam nadzieje ze szybko nie będę
luz, bez urazy
ja uważam że lepiej pójść i posłuchać w jakiej temp. np. kąpać niemowlaka, jakimi kremami pielęgnować, jakie objawy są "normalne" niż potem robić aferę na całą przychodnię bo dzieciak zesrał się na zielono
znam takich cwaniaków którzy twierdzili dokładnie tak jak napisałeś
kończyło się to zazwyczaj płaczem i telefonem do mamusi
nie rozumiem też tego z imonami, ok, czaję że żart, ale co?
że jak ktoś nazwie syna Franek a córkę Zosia to jest opóźniony?
sam osobiście też nie czaję takich tendencji do nadawania imion takich jak są akurat popularne, ale to jeszcze nie świadczy o mądrości rodzica
PiTT napisał/a:
luz, bez urazy
ja uważam że lepiej pójść i posłuchać w jakiej temp. np. kąpać niemowlaka, jakie objawy są "normalne" niż potem robić aferę na całą przychodnię bo dzieciak zesrał się na zielono
znam takich cwaniaków którzy twierdzili dokładnie tak jak napisałeś
kończyło się to zazwyczaj płaczem i telefonem do mamusi
nie rozumiem też tego z imonami, ok, czaję że żart, ale co?
że jak ktoś nazwie syna Franek a córkę Zosia to jest opóźniony?
sam osobiście też nie czaję takich tendencji do nadawania imion takich jak są akurat popularne, ale to jeszcze nie świadczy o mądrości rodzica
nie rozumiesz zgadzam sie z Toba ze lepiej iść, i pewnie gdybym miał możliwość ( i potrzebę, w sensie pannę w ciąży) to bym chodził. A ja tylko luźno zażartowałem, bo tka przedstawiliście z Mackiem ludzi w tych szkołach ze tka to wyglądało jakby to jakieś ułomy były
co do imion... wolałbym dać dzieciakowi, jakieś mega popularne imię, jak będzie chciał się wyróżniać to znajdzie na to sposób. Niz skazywać go na wieczne "wyróżnienie" z powodu mojego zapotrzebowania oryginalności. On może wcale nie odczuwać potrzeby bycia Oryginalnym
Mścisław brzmi srogo!
spoko, luz, git
jak ktoś będzie miał potrzebę to polecam chociaż niektórzy znajomi mówili że to strata czasu... już wiem czemu na początku dzieciakiem zajmowali się dziadkowie hehehe
praktyki nic nie zastąpi, ale dobrze mieć chociaż podstawy teorii
dodatkowa rzecz jaką położna powiedziała na pierwszych zajęciach, nie czytać żadnych mądrości na forach internetowych, najlepszy przykład tego co dał Saxo
na każdym kroku można spotkać takie "eksperckie" mamy które dają rady innym nie mając zielonego pojęcia o czym piszą
Czesio [Usunięty]
Przepraszacie sie jak politycy , kazda kolejna wypowiedz dłuższa