Wysłany: Sob 22 Sty, 2011 Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka
Mam przyjemność poinformować, że poszerzyliśmy swoją działalność o wymianę opon. Posiadamy najnowocześniejszy Włoski sprzęt umożliwiający wymianę opon o każdym profilu w tym Run-Flat, Semi-Slick oraz Slick o rozmiarze felgi do 22".
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cennik dla Hothatch.org i znajomych:
Panowie miło mi poinformować, że jest już możliwość zakupu u nas opon w bardzo dobrych cenach. W ofercie mamy opony wszystkich najpopularniejszych marek. Opony do odbioru na miejscu w naszej firmie w przeciągu 1-2 dni od daty złożenia zamówienia.
z tym, ze ja nie robie samochodow komercyjnie, a tylko znajomym wiec nie traktuj tego jako jakis wyznacznik - na rynku biora znacznie wiecej. Sam chetnie do Ciebie przyjade jak to ma byc tyle co ja biore od kolegow tym bardziej, ze sprzet wyglada zacnie !!! Jak bede w okolicy to wpadne zobaczyc.
z tym, ze ja nie robie samochodow komercyjnie, a tylko znajomym wiec nie traktuj tego jako jakis wyznacznik - na rynku biora znacznie wiecej. Sam chetnie do Ciebie przyjade jak to ma byc tyle co ja biore od kolegow tym bardziej, ze sprzet wyglada zacnie !!! Jak bede w okolicy to wpadne zobaczyc.
Za ten sprzęt daliśmy więcej niż kumpel kilka dni temu za Foke RS Mk1.
Priorytetem była montażownica z ramieniem, które pomorze w ogarnięciu każdego profilu i rodzaju opony. Sporo zjeździliśmy firm oferujących taki sprzęt, mając ze sobą slicka i wybraliśmy co co najlepsze
Wyważarka tez jest niczego sobie, na pewno wyważa dokładnie a nie pirazyoko