auto: Reno Sport
silnik:: 1.6
moc: 133km Pomógł: 15 razy Dołączył: 17 Cze 2009 Skąd: przyjezdny
Wysłany: Czw 24 Lut, 2011 Wsparcie dla zawodnika GSMP
Kolega zbiera środki na starty w wyścigach górskich.
Cytat:
Nazywam się Michał Bąkiewicz, mam 27 lat, mieszkam w Płocku i nie jestem postacią fikcyjną.
Od dłuższego czasu przygotowuję się do startów w wyścigach górskich, a konkretnie w cyklu Górskich Samochodowych Mistrzostw Polski. Po wyrobieniu licencji wyścigowej i zakupie wymaganej przepisami niepalnej odzieży, własnoręcznie udało mi się także poskładać samochód. Proces ten uwieczniłem na filmie, który dostępny jest pod adresem:
http://www.youtube.com/watch?v=fO3590_r6DQ
Drogę do celu toruje mi już tylko jeden problem, dosyć oczywisty w tym sporcie - pieniądze. Mówi się, że szczęściu trzeba pomagać - dlatego zwracam się do wszystkich, którzy potrafią zrozumieć potrzebę realizacji życiowej pasji. W zamian za wsparcie finansowe oferuję powierzchnię reklamową swojego samochodu. Wykupiony obszar (minimum 1×1 cm) można zapełnić dowolną treścią; może to być Twoje imię, zdjęcie, adres strony internetowej, ulubiony kolor, reklama firmy, ogłoszenie sprzedaży... słowem wszystko, co tylko przyjdzie Ci do głowy.
Zebrane w ten sposób środki pozwolą mi urzeczywistnić marzenia, w tym także umożliwią mi rozwój za kierownicą. A bardzo chcę się rozwijać...
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Wto 01 Mar, 2011
pierwsza myśl: dobry, pomysł +1
zaraz potem nachodzi mnie refleksja - logo obejrzą jacyś rajdowcy w drucianych okularkach i polarach z logo mobil1, zaleje nas fala małolatów z rajdowymi ambicjami. Nie, dziękuję
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Śro 02 Mar, 2011
Szczerze feedback z reklamy w rajdach jest guwniany serio..
Miałem reklamę na paru autach i nie odnotowałem zwiększonego zainteresowania
Zwykłe narzędzie do spełniania swoich marzeń przez prezesów dużych firm, siedzą najebani przy kolacji i opowiadają - ej, Kazik, my mamy tego no, wyścigówkem, taką jak ma Kubica, i jeżdzi w rajdach.. itp
Jeśłi nie ogrywa się tego kompleksowo mediowo - czyli poza reklamą na aucie, jakiś blog, relacja na stronie z rajdu, zadbanie o wywiad z załogą w prasie, zdjecia w prasie, to nie wiem czy jest jaki kolwiek sens ładować w to kasę
_________________ when the flag drops the bullshit stops