pitt może weź jakiegoś ściga ... może złapiesz bakcyla sam miałem yamaha thundercata 600 ,honde cbr 929 fireblade i r1 rn09 2003 i polecam ten ostatni mimo że skrzynia padaka ale na kole i do wygłupów idealny a i gdzieś dalej można skoczyć nie pali dużo ,,,
_________________ KUBAS ZNOWU WYGRAŁ!
Ostatnio zmieniony przez PiTT Wto 14 Lut, 2012, w całości zmieniany 1 raz
auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 05 Lut, 2012
koma600 napisał/a:
pitt może weź jakiegoś ściga ... może złapiesz bakcyla sam miałem yamaha thundercata 600 ,honde cbr 929 fireblade i r1 rn09 2003 i polecam ten ostatni mimo że skrzynia padaka ale na kole i do wygłupów idealny a i gdzieś dalej można skoczyć nie pali dużo ,,,
Kobieta się pewnie nie zgodzi - zrób tak jak ja, kup sobie horneta, silnik od ściga wygląd motocykla "miejskiego"
Wszystkim niezainteresowanym sprzedajesz bajkę, że to typowy turystyk
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 06 Lut, 2012
...a ja nie ogarniam tego pędu do jak największych mocy w jednośladzie, bez sensu to... Transalp ważył pod 200kg już przecież, wciąż mu mało?
silnik:: dużo
moc: łącznie z 1000km Pomógł: 18 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Skąd: Wawa - Ursus
Podziwiam ojca. Ja po 4 sezonach powiedziałęm że nigdy więcej nie wsiąde na motocykl. Miałem tyle sytuacji podbramkowych (głównie jeżdżąc spokojnie, bo przy grubszych predkosciach jakoś mniej tego było) że odpuściłem. Teraz mam zabytkową Honde CB900 Boll'Dor z '81 co ma 98KM i waży 300 kg. Zrobiłem nią w ciągu ostatniego roku 20 km Motocykle są dla ludzi o stalowych nerwach a ja się po prostu zaczałem ich bać
_________________ www.swiatMINI.pl
Niezależny Serwis Samochodów MINI
auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
Honda CB900.
Celowałem w CB600, bo ma tylko 12 kuni mniej na papierze, ale dostałem od znajomego dobrą oferte, no i moto troche doinwestowany bo ma cały układ wydechowy z CBR900 (seryjnie miał dwa tłumiki pod kanapą, foto poniżej) tłumik końcowy karbonowy yoshimury, p/t stalowy oplot lepszy zawias etc,
no i w przeciwieństwie do 600tki z każdego roku, jest na wtrysku