ja się generalnie martwię o tych co nie mają internetu.
Może warto przemyśleć wieszanie ciekawych informacji ta tablicach korkowych? Sam już nie wiem...
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Czw 01 Mar, 2012
A tak zupełnie na serio. Jeśli traktujesz ten projekt poważnie i nie zamierzasz go porzucić za trzy miesiące, dlaczego uzależniłeś się od Facebooka?
Magia Facebooka działa, ale moim zdaniem założenie niezależnego bloga byłoby dużo lepszym rozwiązaniem. Użytkowników mógłbyś zdobywać nie tylko przez Facebooka poprzez przycisk Like, ale także przez Twittera, Google+. Pozycjonowanie w wyszukiwarkce także byłoby dużo łatwiejsze, a to jest prawdziwy strumień nowych odbiorców Twojej strony.
Z biegiem czasu mógłbyś zdobyć reklamodawców z Adtaily.pl czy też Google Adsense, bądź sprzedać mocno rozkręcony projekt zewnętrznemu inwestorowi- a tak, jesteś związany z FB do końca świata/bloga/Facebooka;)
auto: Cupra
silnik:: 2.0t
moc: 300km Pomógł: 14 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Czw 01 Mar, 2012
Mi z automatu zmieniło wczoraj...
siema, może i masz rację, ale zdawało mi się, że najłatwiej zdobyć publiczność na FB i póki co idzie to całkiem nieźle.
Docelowo pewnie dorobię do tego jakąś niezależną stronę, ale wtedy będę miał już stworzoną pokaźną grupę odbiorców, którym przekażę tylko link