auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 03 Maj, 2012 EURO 2012
Wrzucam temat zeby bylo miejsce do obgadania tego wszystkiego co towarzyszyc bedzie EURO 2012.
W jeden dzien, wczoraj, poznalem Polske jako obcokrajowiec. Co zobaczylem...
1. Poszedlem kupic bilet pkp na dw.zachodni. pol godziny chodzilem zeby znalezc blaszak z b.mila pania w srodku. Zero oznaczen, strzalek, napisu: kasy kurfa! Pamietam jak kiedys bylem w londynie przed jakas duza impreza a piccadily circus bylo w totalnym remoncie. Przez sek nie mialem watpliwosci gdzie isc... Czemu nie mozna wydrukowac kilku kartek ze strzalka...?
Plusem bylo spotkanie z mr no facebook i jego ukochana
2. Koko choco, euro spoko.
Sam utwor wpada w ucho, tancuje sie itd ALE! Czy maja nas postrzegac przez stare, grube baby, w kolorowych spodnicach do kostek? Czy to jest sposob na promocje? Nie wiem czy to dobry kierunek.
Ciekaw jestem waszego zdania i innych historii bo z dnia na dzien mam coraz wieksze obawy..
Ostatnio zmieniony przez Jakarti Czw 03 Maj, 2012, w całości zmieniany 1 raz
auto: CCS/C4/E34
silnik:: 1.2/1.6/2.0
moc: 90/115/150km Pomógł: 23 razy Dołączył: 02 Sie 2011 Skąd: Goclaf
Wysłany: Czw 03 Maj, 2012
Ten utwór to żenada
_________________ Nadsterowność jest lepsza, nie widzisz drzewa które Cię zabije
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
ja jestem ciekaw kursów języka angielskiego, które miały być dla służb porządkowych bodajże i jeszcze jakiejś grupy...no offence, ale ucząc się tego języka w szkole lat X, i tak spora większość osób sie nie dogada, a tu niby mają nagle zdziałać cuda krótkim kursem
wg mnie organizacyjnie będzie duuuużo do poprawy...
koko ełro spoko przesłuchałem z wręczy przymusu, bo każdy umieszcza gdzie się da na fb...tak jak piszesz Jaka, wpada w ucho, ale nie wiem czy to dobra wizytówka
najbardziej mnie ciekawi jak będzie z huliganami, czy dużo rozpierduchy narobią polscy kochani kibice
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Ja się boję co się będzie działo na drogach. System komunikacji (kołowej) jest u nas niewydolny i wystarczy dłuższy weekend/święto/cokolwiek żeby zakorkować połowę dróg w tym kraju. Po przyjeździe parudziesieciu/paruset tysięcy kibiców z innych krajów paraliż wydaje się nieunikniony.
ps. Mistrzostwa mnie nie interesują, piłka jest nudna, mam nadzieję że to wszystko szybko minie i mnie nie doktnie jakoś specjalnie (np. z powodu ww. powodu).
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Bart napisał/a:
ps. Mistrzostwa mnie nie interesują, piłka jest nudna, mam nadzieję że to wszystko szybko minie i mnie nie doktnie jakoś specjalnie (np. z powodu ww. powodu).
+1
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
auto: .
silnik:: ,
moc: .km Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Cze 2010 Skąd: kraków
Maciusiowy napisał/a:
Bart napisał/a:
+1
+1
_________________ i feel the need the need for speed
auto: Reno Sport
silnik:: 1.6
moc: 133km Pomógł: 15 razy Dołączył: 17 Cze 2009 Skąd: przyjezdny
misiek86electro napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
Bart napisał/a: