auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Wysłany: Pią 11 Maj, 2012 Kawalerski w Sopocie:)
Jak w temacie organizuje wieczór kawalerski dla kumpla i padło na Sopot.
Jak już kolega chce popełnić ten "błąd" to chce aby naprawdę zrozumiał co może stracić chodząc na krótkim łańcuchu
Moje pytanie do ekspertów dotyczy kwestii gdzie w Sopocie udać się na wszelkiego rodzaju uciechy bo pomimo, że byłem tam wiele razy to niestety zawsze z panną i nie udało mi się poznać okolicy pod tym jakże interesującym kątem
Czyli wprost! Gdzie "najlepsze dziweksy w mieście" , dobry lokal na balety oraz ewentualnie może ktoś poleci kwatere tak na ok 8 chłopa
Towarzystwo jedzie raczej imprezowe więc raczej z kiepskimi hamulcami...i zamierzają konkretnie poimprezować nawet jak "piękny kawaler" będzie miał jakieś opory
Na forum zapewne znajdzie się kilku kozaków co mają "Sopockie atrakcje" w jednym paluszku więc czekam na wszelkie sugestie
w calym Sospocie i najblizszej okolicy nie ma go-go ani zadnego balaganu. w czekoladzie byly najlepsze panny, ale jak na moj gust wszystkie takie same. Na after klubowa, ale w tyle chlopa was nie wpuszcza bo to maly lokal.
Ja bym pomyslal o wynajeciu jachtu motorowowego, zdaje sie ze dziewczyny mozna domowic u armatora w 8 chlopa nie wyjdzie jakos mega drogo a wrazenie bedzie.
Ja bym pomyslal o wynajeciu jachtu motorowowego, zdaje sie ze dziewczyny mozna domowic u armatora w 8 chlopa nie wyjdzie jakos mega drogo a wrazenie bedzie.
Wysłany: Pią 11 Maj, 2012
Marek23 napisał/a:
pcs napisał/a:
Dobry pomysl
Jak się bawić to się bawić drzwi wyjebać okno wstawić
No nie pomyślałem a pomysł dobry!!!
Ciekawe ile taka przyjemność + panie bo nie ukrywał, że budżet jest ograniczony a i w tym gronie znajdą się zapewne 2-3 złotówy co nie chętnie z PLN-ów wyskakują
pcs powiadasz, że w Sopocie tańców na rurce ni ma a ten klub co podlinkowałem
"Show Gentelmen's Club to co to??? Nie wygląda na kółko różańcowe
auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
Co do imprezowni to nie wiem, ale znajomy ma 2-3 "dobre" koleżanki które za odpowiednią opłatą chętnie się przytulają.
Mają mieszkanko w drodze na orłowo.
Jak coś to mogę Ci dać do niego numer
Ryba napisał/a:
Co do imprezowni to nie wiem, ale znajomy ma 2-3 "dobre" koleżanki które za odpowiednią opłatą chętnie się przytulają.
Mają mieszkanko w drodze na orłowo.
Jak coś to mogę Ci dać do niego numer
O to to!!! No właśnie i to są konkretne informacje
Nawet z mieszkaniem Panie to i zakwaterowanie odpadnie
auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
No włąśnie bo my się co roku pytaliśmy o dziwexy to nas wysyłali gdzieś w kierunku Gdyni 20km.
Najlepsza imprezowania to dream club jak dla mnie i blues brothersi & chocolada... chyba, ze tez coś nowego powstało bo słyszałem, ze tropikalnej już nie ma. (na szczescie )