Wysłany: Czw 24 Maj, 2012 katowicka czy krakowska?
Jadę jutro w okolice Wadowic (mam sprawę do Januszka - szykuje się porządny wpyerdool, ale nic mu na razie nie mówcie).
Czy jechał ktoś ostatnio Katowicką z Wawy? Dużo remontów?
Zastanawiam się jak jechać, przez Katowice, czy przez Kraków?
anjas, ja jeżdzę często na Wrocław katowicką.
Generalnie od samego Mszczonowa do Piotrkowa masz po jednym pasie z małymi przerwami.
Co ważne - jak pojawiają się 2 pasy (np przez 2 km) to prawie zawsze na szerszej drodze stoi policja, a ograniczenia na ogół są do 70km/h.
Więc bez szaleństw, bo łatwo zarobić punkty payback.
W ruchu takim w tygodniu musisz liczyć spokojnie 2h z Janek do Piotrkowa.
Plus minus kwadrans.
Ogólnie po Piotrkowie powinno się poluzować.
Na plus jest że od Piotrkowa masz cały czas 2 pasy.
Przez Kraków zawsze masz masę tirów, i dodatkowo jak napotkasz jakieś zwężenie to korek też masz pewny.
Mimo wszystko ja chyba bym proponował przez katowicką, bo na krk nie wiem czego się obecnie mozna spodziewać.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 24 Maj, 2012
Bart napisał/a:
czasem się uda i jest się w dupie.
życie
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Czw 24 Maj, 2012
Ja dwa miesiące temu byłem obrażony na Gierkówkę. W kółko jeden pas raz jedną jezdnią puszczony, raz drugą. Jechałem jednak nią znów w zeszłym tygodniu i muszę powiedzieć, że nie jest źle. Średnia prędkość 70km/h i całkiem sprawnie. Widać nadchodzące Euro!