auto: Peugeot 106
silnik:: 1.6 16v
moc: nie mierzonekm
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 Hamownia KRK
Witam wszystkich byłby ktoś chętny na grupowe hamowanko np w detech-u. Gdyby nas było więcej aut to pomiar po 50 zł. Może być też w innym miejscu np ProjektXS itp. Pisał by się ktoś??
auto: Renault Clio
silnik:: 1.8 16V
moc: 136km Pomógł: 11 razy Dołączył: 03 Maj 2010 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 28 Maj, 2012
Gość z GSC miał przyjechać z mobilną hamownią na zlot KRC ale rzekomo popieprzyły mu sie terminy i odwołał swój przyjazd na dwa dni przed zlotem. W ramach rekompensaty napisał że przez pół roku KRC ma hamowanie u niego za free.
Ale fakt jest faktem to co pisze WuRC.
Czyli GSC odpada. W takim razie uderzamy do Detech-a Kto chętny?? za 10 aut jest 500zł jak będzie mniej to cena adekwatna do liczby np 8 to po 60 zł około. Popytam po znajomych i na innych forach może uda się te 10 osób rozkminić
Hamowałem tam swoje poprzednie auta i było spoko. Wielu znajomych też nie narzekało na Detech. Może i być XS lub inne byle w wmiare normalnych pieniądzach był pomiar. Wiem, że mogę podjechać sam ale wtedy skasują z 150zł i też nie będę pewny pomiaru. Gdyby było pare osób to wtedy by się to opłacało aby zobaczyć czy trzyma serię po modach
Hamowałem tam swoje poprzednie auta i było spoko. Wielu znajomych też nie narzekało na Detech. Może i być XS lub inne byle w wmiare normalnych pieniądzach był pomiar. Wiem, że mogę podjechać sam ale wtedy skasują z 150zł i też nie będę pewny pomiaru. Gdyby było pare osób to wtedy by się to opłacało aby zobaczyć czy trzyma serię po modach
ja też tam hamowałem się kilkanaście razy i nie narzekałem bo nie było alternatywy:D
chociaż w sumie zależy po co się jedzie na hamownie, jak chcesz sobie mniej więcej określić ile masz mocy to można jechać;]