auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Pią 08 Cze, 2012 Euro 2012
Nie wiem dlaczego wcześniej nie pojawił się taki temat
Z troski o to, by Euro nie walało się po całym forum zakładam niniejszy temat
Przed każdym meczem typowanie wyników i pomóki dla najlepszych typerów.
Na mecz otwarcia zakładów nie przyjmujemy.
P.S. Nic się nie stało!!! Polacy nic się nie stałooooo!!!!
EDIT:
Jak już niektórym wiadomo pomóki zostały zamienione na punkty, a punkty zamieniamy na nagrody rzeczowe!
- Nagroda niespodzianka ufundowana przez klub HH.org
- Nagroda w postaci wybranej przez zwycięzcę domeny internetowej oraz hostingu personal mini (3 konta e-mail w ww. domenie, miejsce na prostą stronę WWW) na okres 12 miesięcy ufundowana przez Siemę
- Dwie godziny gry w bilard w klubie Falcon w Sosnowcu lub dla mieszkających nieco dalej mała latarka LED i 4-pak Kasztelana niepasteryzowanego ufundowe przez Arssssa.
- Dwuzłotowa moneta okolicznościowa ze stopu Golden Nordic wydana z okazji mistrzostw Europy Polska-Ukraina 2012 ufundowana przez Anjasa.
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Pią 08 Cze, 2012
Czyli nie tylko ja mam wrażenie, że nasz nowy zespół miał serce do walki tylko przez 30 minut. Po przerwie wróciła stara dobra drużyna: pykanie sobie piłeczki od zawodnika do zawodnika, brak chęci wzięcia odpowiedzialności za akcję, brak wiary i pomysłu.
auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
Nie brakuje umiejętności tylko odpowiedniej mentalności. W takim turnieju każdy mecz trzeba grać o wszystko, a nie kalkulować siły i zadowalać się remisem. Nie sądzę, by Rosja czy Czechy widząc to co zaprezentowaliśmy zaczęli się nas obawiać, a tak powinno być.
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
siema, Ja widzialem tylko 10 minut meczu, bo akurat bylem na chwile w domu.
Na piłce się nie znam, nie jara mnie to Bardziej mnie to śmieszy jak wszyscy chcą się zesrać z radości z okazji tego euro.
auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
GeKo napisał/a:
Bardziej mnie to śmieszy jak wszyscy chcą się zesrać z radości z okazji tego euro.
to fakt
nie mniej jednak nie jest mi zupełnie wszystko jedno, chciałbym widzieć ludzi pewnych siebie, a nie schodzących mecz po meczu z opuszczonymi głowami i te ciągłe tłumaczenia "bo to, bo tamto"
jarałem się Tytoniem, ale chyba muszę zluzować
ojciec mi wyjaśnił:
"tyton mial szczescie, bo nie ma dobrze obronionego karnego tylko źle strzelony"
dziękuję, dobranoc
Czesio [Usunięty]
Bonczek napisał/a:
GeKo napisał/a:
Bardziej mnie to śmieszy jak wszyscy chcą się zesrać z radości z okazji tego euro.