Panowie,
temat chyba już był poruszany
może ktoś to przerabiał ostatnio
rozwiązuję właśnie umowę z asterem/upc i chcę wziąć coś bez podpisywania umów na 24 m-ce
jakie są korzystne opcje na rynku?
tv to widziałem że w n-ce mogę kupić pakiet z opcją doładowywania co miesiąc, na początku tylko koszt sprzętu za który trzeba zapłacić a potem to już tv na własne życzenie oglądamy
a jak z netem?
nie ukrywam że raczej słabo na moim osiedlu z zasięgami komórek, więc wszelkie internety mobilne słabo widzę
są jakieś inne rozwiązania?
z góry dzięki
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Nie 08 Lip, 2012
Ja przez długi czas miałem bezprzewodowy internet od sąsiadki - miała niezahasłowany router, a internetu tak czy siak używała sporadycznie (wypytałem kiedyś jej syna). Polecam
auto: Xsara VTS
silnik:: XU10J4RS
moc: 167km Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Maj 2012 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 09 Lip, 2012
PiTT, sprawdź Aero2. Zupełnie za darmo jeszcze przez czas jakiś. Trzeba tylko zainwestować w modem (~100 PLN) i w SIMa (chyba 20 PLN). Prędkości do 0,5 Mbps. Zasięg oczywiście trzeba sprawdzć. Najlepiej ogarnąć tego SIMa za free i wsadzić do telefonu/smartfona. Też zadziała.
_________________ Understeer is a crime (C) Colin McRae
spoko, kolega layer podesłał mi fajną opcję z UPC, chyba skorzystam
ogólnie jakby była umowa na 12 m-cy to dowiem się tylko ile jest kary za ew. wcześniejsze rozwiązanie umowy
auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Czw 19 Lip, 2012
Ja właśnie zmieniłem ofertę z 169 i teraz za 145 mam TV max z nagrywarą + net 60 Mb/s z WiFi bo mój prywatny WiFi padł - tak eM powiedział i ja się go posłuchałem
i chyba miałes racje bo na kablu działa na Wifi nie, zaraz przyjdzie pan z nowym ruterem i zobaczymy
to przyjmij go godnie
teoretyczne mogę sobie kupić N-kę i mieć tv z talerza
pozostaje kwestia netu... niestety upc nawet najtańszy pakiet oferuje z umową na 24m-ce
vectra na 36m-cy
wychodzi na to że jestem w dupie... powrót do średniowiecza, brak tv, brak netu