auto: brak
silnik:: brak
moc: brakkm
Wysłany: Śro 11 Lip, 2012 Kamery na karting i inne sporty.
Witam,
Jakie kamerki posiadacie? Potrzebuje jakas dobra kamere, moze byc montowana na stale. Wyszperalem takie cos, ogladalem filmiki na YT i moim zdaniem w porownaniu jest lepsza o jakos obrazu i dzwieki jak konkurencja typu Contour, Go Pro. Niestety to wszystko z filmikow moge porownywac a moze ktos ma ktoras kamerke na codzien i moze cos powiedziec.
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Śro 11 Lip, 2012
W mojej opinii mega szajs, dzwięk się pierdoli niemiłosiernie, tzn wszystko było OK do momentu jak nie ruszyliśmy do OSu wtedy zaczął trzeszczeć zrywać itd. z kontrastem słabo w aucie. albo dobrze widać wnętrze albo drogę.
Na plus cala konstrukcja soczewki na kablu, do tego poglądowy monitorek i pilot. Pod tym względem mega przewyższa go pro HD.
Oglądając onboardy z go pro HD ale 2 uważam że nie ma lepszej obecnie kamery i dodatkowo jest wyjście audio.
Tu poglądowo, dzwięk musiałem wyciąć bo katowało uszy
to jest to HD ? czy ta poprzednia wersja jakas tam 1.5 pov czy cos takiego. Roznia sie ze HD ma czarna kamerke, a ta starsza czerwona.
http://camonboard.pl/vio-pov-obiektyw-1-5.html
ta starsza
z tych filmow wynika ze Vio lepsze dzwiek i w ogole...cholera bo tych GO PRO jest tyle wersji ze juz po 2 godzin ogladania ofert łeb boli:p
marcinstachon, jaka to była wersja, to dopytaj Qbusa, bo to on nam na szybko ogarniał kamerę żeby mieć cokolwiek w aucie. A z Go Pro to na pewno HD2 ta najnowsza, ona chyba jako jedyna ma oddzielne wyjście audio.
Wysłany: Sob 14 Lip, 2012
tez mialem pov tego zwyklego 1.5, teraz w piatek mialem POV HD i GO PRO HD, nie wiem co wszyscy widza w GO PRO ale POV HD to kamerke niszczy, zarowno obrazem jak i dzwiekiem biore POV HD, niestety cena duzo wieksza ale z Hameryki wychodzi taniej jak u nas, na gokarcie POV HD pobilo GO PRO HD.
Wysłany: Nie 15 Lip, 2012
qbus, marcin Tyle że ja mówię o Go pro HD2 a nie poprzedniej wersji HD, która wrażenia na mnie nie robiła.
Wracając do POV 1,5 zwróc uwagę jak faluje głośność dzwięku, mnie to wkurza.