auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Nie 12 Sie, 2012 Oferta sponsorka
Od kilku lat pisze prac lic. w której tematem jest sponsoring w rajdach. Chciałbym zamieścić tam przykładową ofertę sponsorską, więc moze ktoś dobrowolnie przesłałby mi np swoją ?? Choć tak naprawdę wolałbym żeby ktoś po prostu pomógł mi napisać własną może akurat zrobiłbym z niej kiedyś użytek, i upiekłbym dwie pieczenie na jednym ogniu Ja kompletnie nie mam pojęcia nawet jak się za to zabrać, zeby zrobić to naprawdę na bogato, czyli taką która nie byłaby wszędzie traktowana jako spam i żebranie o kasę a jako oferta współpracy handlowej, choć zdaje sobie sprawę ze realnie patrząc bez znajomości można sobie odrazu odpuścić szukanie sponsora Ale skoro i tak potrzebuje to do pracy licencjackiej to czemu nie??
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Wto 21 Sie, 2012
Janusz, Oferta powinna być w formie jakiegoś folderu kolorowego. Wiele ofert trzeba pisać pod konkretnego sponsora, tak aby wyeksponować konkretne wartości liczące się dla sponsora.
np Dla firm ubezpieczeniowych, pisać o podnoszeniu bezpieczeństwa na droga itp, itd.
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Dzis do firmy gdzie pracuje przyszedł mail z zapytaniem o wspołprace/sponsoring? Przeczytałem tylko pobieznie bo miałem inne rzeczy wazniejsze na głowie, ale z tego co pamietam to było cos, ze w załacznikach jest jakas oferta? JanuŚ jak chcesz to ci ja moge przesłać watpie zeby szef był zainteresowany sponsoringiem jakiegoś młodego sciganta tym bardziej ze juz naklejki firmy widnieja na jedenej rajdówce od dobrych kilku lat
auto: kilka
silnik:: dużo
moc: łącznie z 1000km Pomógł: 18 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Skąd: Wawa - Ursus
Powiem wam że od zaufanej firmy (która zajmuje się marketingiem pewnej mega dużej firmy olejowej, w tym momencie u nas znanej ze współpracy z pewnym pucharem samochodów marki Fiord) dostaję oferty od zawodników by móc napisać swoją.. i powiem wam szczerze - im zawodnik lepszy (a mam oferty jakiś tam miszczoofff) tym gorsza (brzydsza) oferta. Liczą się wyniki, bądź znajomości
P.S Na pytania odnośnie przesłania ofert - odpowiadam NIE
_________________ www.swiatMINI.pl
Niezależny Serwis Samochodów MINI