Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 30 Sie, 2006 SPOT w Krakowie
Witam
Wiec tak organizujemy spotkanie w piątek 1go września o godzinie 20 w PLAZIE
Chętnych zapraszam na spotkanie, nie będę się więcej rozpisywał.
Kto che to wpada mam nadziej ze nie będę sam z LOKO
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Czw 31 Sie, 2006
Ci z Krakowa co nie zajrzą nawet bez smochodu maja minusa....
Jak to wspomniał eM to nie jest klub internetowy misia rysia - tylko Hothatch.org i niestety/ stety trzeba poświęcić trochę wojego czasu jak chce sie w nim być
peace Kraków
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
:564:
Micro [Usunięty]
Powiedz mi jak długo będziecie tam tak mniej więcej, bo w pt po pracy muszę śmignąć na ślask po CB i wracając bym chętnie zachaczył.
tommi [Usunięty]
Wiec powinienem sie pojawic
Tylko mzoe sie okazac ze nie zdaze zlozyc zawiasu...
i bede na starym wybitym bardziewiu a co do konkretow to w ktorym miejscu pod ta plaza?
Micro [Usunięty]
Na parkingu podziemnym, po stronie jeziorka. Tak mi Loko napisał.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Hmm czrwonym i niebieskim? hmm czerwony jest mój i przyjedzie , a niebieski vts to znajomy zowy
A jeśli zamiast czerownego chodziło o bordowego to tommi pare postów wyzej pisał ze może wpadnie.
Micro [Usunięty]
Wysłany: Pią 01 Wrz, 2006
Jeżeli chodzi o Warwiego z niebieskiego VTSa to bankowo go nie będzie bo nie ma go w Krakowie teraz.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006
Spocik spokojnie można zaliczyć do udanych, było wesoło, poznaliśmy nowych ludzi, poszalelismy troche po mieście i na miejscówce.
No i co najważniejsze zdecydowanie podbudowałem się jeśli chodzi o moje autko. Bo po tych ostatnich jazdach z octaviami itd byłem deko zdołowany, ale teraz wiem ze wszystko jest wporządku
Saxo moje jakoś nie chciało służyć właścicielowi.
Po pierwsze biegi nie chciały wchodzi potem palenie opon a nie przemieszczanie się do przody.
Ścigałem się z nissanem 200sx i dupa 2 nie weszło potem ruszyłem z 4 tysiecy i mielenie w miejscu.
Raz mi wyszło wszystko to może o 2 długości przed nim byłem dormalnie dzisiaj był dziej do DUP.......
Potem Loko prawie mnie przegonił swoim vts bo ja znów start zjebałem, ale potem jemu 3 nie zaskoczyło i wygrałem
Micro [Usunięty]
No wy się podbudowaliście a ja się zdołowałem. Teraz rozkmina 'more poweeer'. Ale to spokojnie spokojnie po kolei wszystko. Najpierw muszę go przerejestrować a potem będziemy myśleć. No tak na zakończenie to oby było takich spotów więcej