auto: CTR/BMW1
silnik:: k20/118d
moc: 227/172km Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: z Mokotowa
Wysłany: Wto 15 Sty, 2013 NeoBux
Wydaje mi się, że podobny temat mógł już tu kiedyś być, ale nie zaszkodzi przypomnieć.
NeoBux jest to strona internetowa dająca nam możliwość zarabiania przez internet. Jest w 100% wypłacalna - np. poprzez PayPal. Cała filozofia to klikanie na reklamy(PAY PER CLICK), które przygotowuje nam portal. Jest to od 4 do 10 reklam dziennie, odświeżają się co 24h.
Początki są trudne, ale po niedługim czasie możemy zacząć kupować referentów, których kliknięcia będą dodatkowo zasilały nasze konto. A tak na prawdę siedząc w pracy, czy wieczorem w domu, 5 minut klikania nie zaszkodzi a nóż widelec dojdzie się do paru dolarów dziennie, co w końcowym miesięcznym rozrachunku będzie miłym zaskoczeniem.
Nie chcę wspominać hardcorach, których po 2-3 latach robią ponad 500$ miesięcznie. Jest koleś, który przez lata zainwestował 30k$ w referentów tj. miał np 2500 kliknięć dziennie, a teraz zarabia 2tyś$/per month.
www.neobux.pl - na tej stronie dowiesz się wszystkiego
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Wto 15 Sty, 2013
TomsoN napisał/a:
a nóż widelec dojdzie się do paru dolarów dziennie, co w końcowym miesięcznym rozrachunku będzie miłym zaskoczeniem.
Nie chcę wspominać hardcorach, których po 2-3 latach robią ponad 500$ miesięcznie.
Amway, nie amway- mało istotne.
Zarabiasz grosze, bo umówmy się, 500$ miesięcznie to nie jest jakiś wielki zarobek, a rozumiem że do takiego poziomu dochodzą i tak tylko najzacieklejsi klikacze. Dodatkowo miej świadomość, że bierzesz prawdopodobnie udział we fraudzie- wyłudzeniu pieniędzy od reklamodawców, nieświadomych że to zupełnie niezainteresowany użytkownik wyklikał mu cały budżet przeznaczony na reklamy.
Zamiast zastanawiać się więc jak odkuć się na klikaniu w reklamy, które i tak kosztują grosiki, proponuję zastanowić się jaki można rozkręcić biznes po prostu wykorzystujący potencjał sieci. Łącza i serwerów trochę mam, chętnie pomogę