auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 14 Wrz, 2006
Oke, obejzałem. Wiem ze to co napisze równa sie z tym ze poprstu juz nigdy nie będe mógł sie pojawić na spocie. Do rzeczy.
Test to za duzo napisane, ziom sobie smiga . Co do stylingu, wolałbym tigre, tiburona ... . Sory panowie, dla mnie to jedna wielka kupa. Wygląda jak rasowy koreańczyk. Wąski , wysoki, światła z tyłu mnie rozbrajają. No większego szitu to nie widziałem. Tico, w porównaniu do civa ma wyrafinowane ostre krawędzie, WTF is that ??
Samochód wygląda na ociężałego, chodz to tylko film, w rzeczywistoci moze niezle zapinać. Srodek imo bardzo fajny, ale znowu. Srodek kosmos a zewątrz małe zwykłe cupe ( kupa ? ) :547:
Pytanie do dziwnych ludzi ( hondziarzy )
Dlaczego nie ma "zwykłych " cifów i Typerów ?
Są type-s, type-r, si, cupe si ....
Dlaczego nei ma tak jak np:VW ma GTI, Szitroen ma VTS, Renault ( tutaj panowie musieli sie wysilić ) SPORT itd itp
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 15 Wrz, 2006
Jako dziwny człowiek (hondziarz)
Odpisze tylko tak...
jest tyle różnych wersji ponieważ honda sprzedaje auta na całym świecie
nie tylko w malutkiej europie - różnorodność rynków/klientów.
Nie kazdy człowiek rodzi się z pełnosprawnym wyczuciem smaku i taktu.
Nie kazdy ma szanse zauwazyc roznice pomiedzy tigra a cifem Si.
Nie kazdemu musi sie podobac honda i woli TICO.
Oczywiscie, szanujemy ich
Nie bede tu nikogo przekonywał do tego Si bo sam nim nie jezdzilem - oceniam to co widze na zdjeciach oraz po silniku ktorego potencjał znam.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 15 Wrz, 2006
Cytat:
Nie kazdy człowiek rodzi się z pełnosprawnym wyczuciem smaku i taktu.
Nie kazdy ma szanse zauwazyc roznice pomiedzy tigra a cifem Si.
Nie kazdemu musi sie podobac honda i woli TICO.
Spoko, ja nie napisałem ze nie widze różnic miedzy tigrą a civem. Tak samo nie napisałem ze bardziej podoba mi sie tico. Z tymi lampami to była przenosna.
Widze świeżak ze jak komuś sie nie podoba honda to juz jest bee. Ja nie mówie ze kazdy citroen jest gut. Dodatkowo, kazdy ma prawo miec swoj własny gust, mi sie nie podoba i tyle. Nie oczekiwałem odpowiedzi na swojego posta o testowaniu civa tylko na ptyanie o wersje i tą odpowiedz dostałem za co dziekuje.
PS. ale nie musisz nikogo przekonywać, ja nie o to prosiłem.Dla mnie jest to kupa i tyle.