Jakby Leszek nie zapraszal ludzi na poklad to tez by mniej ofiar bylo. Ciekawe rozumowanie.
dokładnie, idąc dalej tym tropem jakby się nie opóźnił wylotu to by nie było katastrofy
jakby nie został prezydentem to by wszyscy dalej żyli
itp. itd.
jak zgorzkniałym trzeba być aby publicznie wygadywać takie rzeczy, na serio dziennikarze powinny zrobić bojkot i przestać pokazywać tego ...dziwnego człowieka
Jakby Leszek nie zapraszal ludzi na poklad to tez by mniej ofiar bylo. Ciekawe rozumowanie.
dokładnie, idąc dalej tym tropem jakby się nie opóźnił wylotu to by nie było katastrofy
jakby nie został prezydentem to by wszyscy dalej żyli
itp. itd.
jak zgorzkniałym trzeba być aby publicznie wygadywać takie rzeczy, na serio dziennikarze powinny zrobić bojkot i przestać pokazywać tego ...dziwnego człowieka
to wina braci Wright - ch.uje wynalazły samolot...
To powoduje, że mam wobec tych ludzi stosunek trudny
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
Gdybym był premierem, przyjechałbym na miejsce katastrofy z tak twardą miną, że Putin nie ośmieliłby się na żadne uściski … powiedział (osobiście w TVN24) J.K.
to jest dla mnie mistrz nad mistrze
co o tym sądzą nasi forumowi zwolennicy Jerrego?
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 01 Lut, 2011
Najwybitniejsze (bo największe chyba nie do końca pasuje) osobowości w dziejach Polski zginęły w katastrofie, a Wy sobie z tego jaja robicie? Ja apeluję - zachowajmy odrobinę przyzwoitości i zwykłego człowieczeństwa!