juz pisalem kiedys. moj drugi najlepszy kumpel ( ) tylko teraz mieszka i pracuje w monaco.
ale bez sensu i chyba im podziekowal, musze do niego zadzwonic bo narazie tylko napisal. Ja mu doradzalem M3 bo 911 to po trzydziestce jakos tak bardziej pasuje. kurwa fajne problemy..
auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Pon 05 Maj, 2008
Fakt, jest ciężki ale przynajmniej (podobno) dobrze wywarzony. Podoba mi się patent stosowany kiedyś w starych Alfach - skrzynia zamontowana przed osią tylną dla poprawy balansu.
Kilka fotek z targów w Lipsku
Mercedes tez zapragnal miec w swojej ofercie GT-R'a
przód - zwlaszcza lampy - by Nissan
tylna czesc by BMW (Z8)
ale ogolnie auto mnie sie bardzo podobie. Szkoda tylko, ze tych lamp nie zblizyli bardziej do oryginalu - cos bardziej okraglego by sie przydalo. No i podobno skreca
Generalnie jest to auto które będzie produkowane w zamian za SLRa (coupe w tamtym roku skonczyli, w tym jeszcze robili cabrio).
Więc następca ma nie dość, że ma
a - zapier.dalać
b - być następcą gullwinga
c - być mega zaawansowanym technologicznie.
Cieakwe jak po testach będzie się podobał, bo na bank będzie porównywany do slra.
A zdjęcia jak zdjęcia. Do każdego meśka muszę się przyzwyczaić po premierze...
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 10 Wrz, 2009
ehehhe
tak oglądam , oglądam i cos mi te lampy przypominają
piter ma racje, gt'r pełno gembo.
ale do gtr'a nie ma podejscia, juz to wiem. Tak samo jak nie ma podejscia do r26r - ikony motorsportu. Prawda kej ?